18 листопада - 24 листопада 2015 року

       1. 19 листопада о 20:00 год. у м. Львові (вул. Рудницького С., акад., 58/8, Франківський район, ЛКП «Затишне») в квартирі на другому поверсі двохповерхового житлового будинку отруїлися чадним газом дві особи, яких у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні.

            Після проходження барокамери потерпілі від госпіталізації відмовилися та у задовільному стані відпущені додому. Працівниками  ПАТ “Львівгаз” тимчасово  припинено  подачу газу до квартири. Причина події - з’ясовується.

       2. 21 листопада о 22:50 год. у м. Львові (вул. Княжа, 4 кв. 4, Галицький район, ЛКП «Старий Львів») отруїлися чадним газом 5 (п’ять) осіб (з них 3 дитини), яких у стані середнього ступеня важкості було направлено до лікувальних закладів  м. Львова.

         Причина події - з’ясовується.

       3. 22 листопада о 18:28 год. у м. Львові (вул. Грибова, 10, Личаківський район, ЛКП 504), в квартирі № 1 отруївся, попередньо, чадним газом чоловік, 1994 року народження, якого у стані середнього ступеня важкості (20% карбоксигемоглобіну) було доставлено до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери потерпілого у задовільному стані відпущено додому. Працівниками  ПАТ “Львівгаз” тимчасово  припинено  подачу газу до квартири. Причина події - з’ясовується.

       4. 22 листопада близько 19:00 год. у м. Львові (вул. Городоцька, 300, Залізничний район) за невстановлених обставин з даху недобудови впали 2 (дві) дитини, дівчина, 2000 року народження, жителька смт. Рудно Львівської МР, від отриманих травм загинула на місці події, хлопець, 1999 року народження, житель смт. Рудно Львівської МР, у важкому стані госпіталізовано в реанімаційне відділення Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Обставини події встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

      5. 24 листопада о 23:26 год. з тел. 103 поступила інформація, про те, що на  вул. Масарика, 16 випав чи стрибнув з загального балкону, орієнтовно 13 поверху, хлопець віком близько 20 років з Хмельницької обл. Хлопець який гостював у двоюрідної сестри. Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть до приїзду. По даному факту ведуться слідчі дії.