28 жовтня - 3 листопада 2015 року

        1. 28 жовтня о 12.36 у м. Львові, вул. Повітряна, 82 (Залізничний район) під час виконання добудови до приватного житлового будинку, через недотримання норм та правил безпеки на будівництві зруйнувалася та зрушилась частина новозаведеного перекриття. Внаслідок події отримав травми (відкритий перелом кісток лівої гомілки, струс головного мозку) чоловік, 1989 року народження. Потерпілого було госпіталізовано до Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Аварійно-рятувальним підрозділом ДПРЧ-2 Залізничного РВ м. Львова ГУ ДСНС України у Львівській області на місці події надавалась допомога із вивільнення постраждалого з-під уламків конструкцій. Обставини події уточнюються.

       2. 30 жовтня о 18:05 год. у м. Львові на перехресті вулиць Городоцька та Шевченка через замикання електропроводки загорілась панель у водія маршрутного автобусу, який слідував за маршрутом №217-а. Внаслідок події потерпілих немає. Затримки руху автотранспорту не було. Пожежу ліквідовано       о 18:15 год. Обставини події - з'ясовуються .

       3. 1 листопада о 17:15 год. невідома особа жіночої статі з мобільного телефону на телефон ”101“ повідомила про замінування у м. Львові церкви на території Української греко-католицької духовної семінарії напроти нижнього ринку “Шувар” (вул. Хуторівка, 35, Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

В приміщеннях церкви та на території прилеглих будівель духовної семінарії працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у кількості 43 осіб та 14 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками Сихівського районного відділу ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівель та прилеглої території. О 19:25 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування (попередньо встановлено власницю телефону – мешканка м. Львова).