6 квітня - 13 квітня 2016 року

1. 7 квітня о 12:40 год. у смт. Брюховичі (вул. Львівська, б/н) Львівської міської ради місцевим жителем, під час прогулянки в лісі, виявлено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

2. 7 квітня близько 16:00 год. у м. Львові (вул. Миколайчука, 22, Шевченківський район), попередньо, з 8-го поверху багатоповерхового житлового будинку впав та від отриманих травм помер на місці події чоловік (особа та місце проживання встановлюються) віком близько 50 років. Тіло загиблого доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

3. 7 квітня о 21:50 год. у м. Львові (вул. Стрийська, 57, Сихівський район) водій автомобіля „СітроєнДжампі” 1993 року народження, житель с. Уличне Дрогобицького району, здійснив наїзд на пішохода-жінку,1950 року народження, жительку м. Львова, яка від отриманих травм померла по дорозі в лікарню. Тіло загиблої доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу.

         Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

         Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

4. 9 квітня о 10:15 год. у м. Львові (вул. Величковського, 56, Шевченківський район, 200 м від школи та 30 м від новобудови) під час прогулянки в полі виявлено мінометну міну часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. О 16.00 год. піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком.     

  5. 9 квітня о 23.56 год. надійшло повідомлення, що в м. Винники по вул. Сухомлинського, 8 на новобудові цегляного приватного трьохповерхового житлового будинку, розміром 26 х 12 м, з невстановлених причин сталося падіння бетонного перекриття між першим та другим поверхом на площі близько 30 м2 та пошкодження торцевої стіни. Внаслідок події загиблих та травмованих немає. Власником будівлі організовано охорону місця події.

По факту події ведеться слідство.

  6. 12 квітня о 18:48 год. у м. Львів, вул. Рубчака, 29/3 (Франківський район, ЛКП «Магістральне») в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, отруїлись чадним газом 3 (три) особи із них 1 дитина. Потерпілих госпіталізовано в медичні заклади м. Львова.

  Стан потерпілих на 06:00 год. 13 квітня - задовільний.

         Тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причини події - з’ясовуються.       

 Пожежі, пов’язані з самовільним спалюванням рослинності

та її залишків:

6 квітня на території міста зафіксована 1 подія, пов’язана із пожежами у природних екосистемах (загоряння сухої трави), а саме:

-  вул. Пластова, 13а, (Личаківський район) на площі 0,06 га.