7 вересня - 13 вересня 2016 року

1. 7 вересня о 23:05 год. на телефон 112 “Гаряча лінія області” надійшло повідомлення, що у м. Львові, вул. Панча П., 18в (Шевченківський район), під двома легковими автомобілями знаходяться підозрілі пакети. Для обстеження місця події було залучено фахівців відділу вибухотехнічної та пожежотехнічної експертизи НДЕКЦ при ГУ НП у Львівській області. Встановлено, що вміст пакетів небезпеки не являє.

2. 10 вересня о 15:35 год. у м. Львові, по вул. Городоцький, 305 з балкону власної квартири  на третьому поверсі на дах магазину, що на рівні 1-ого поверху, впала жінка, 1981 року народження. Евакуацію потерпілої проведено силами та засобами ГУ ДСНС України в Львівської області. Каретою швидкої допомоги  Зінько М.М. у важкому стані доправлено в реанімаційне відділення 8-ої міської клінічної лікарні.

3. 10 вересня о 22:33 год. у м. Львові, по вул. Морозна, 19  в кв.96  виникло задимлення. В квартирі виявлено власника, у стані алкогольного спʼяніння з ознаками отруєння продуктами горіння. Каретою швидкої допомоги  потерпілого доправлено до Обласної клінічної лікарні.

4. 10 вересня о  21:00 год. у м. Львові по вул. Городоцька,174 відбулась зіткнення  автомобіля «Ауді А4», водій, житель м. Львів, та мотоцикла «Сузукі» під керуванням водія  громадянина Республіки Польща, (пересік границю 10 вересня), житель м. Краків, вул. Оседле Огродове, 2/51. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження (забій правого променево - зап’ястного суглобу, правого колінного суглобу та правої стопи – після надання медичної допомоги відпущений додому).

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

5. 11 вересня о  04:46 год. у м. Винники Львівської МР по вул. Івасюка В., 7б виникла пожежа на 3-му поверсі житлового будинку. Працівниками НП України та ГУ ДСНС   України в Львівської області з будинку виведено 20 мешканців, загиблих та травмованих немає, пожежу ліквідовано о 05:38 год.  повністю.

6. За інформацією чергового дирекції Державного територіального галузевого об’єднання "Львівська залізниця"  11 вересня о 14:30 год. на зупиночному пункті в сел. Рудно (Залізничний район м. Львова) на 10-му км залізничної колії, електропоїзд № 6116 сполученням "Мостиська 2 – Львів", здійснив наїзд на мешканця сел. Рудно.

Потерпілий помер на місці події.

Затримки руху залізничного транспорту не було. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

7. 12 вересня о 09:42 год. на телефон  міського управління національної поліції у м. Львові Головного управління національної поліції у Львівській області надійшло повідомлення, про замінування на підприємстві Філія ПАТ "Карлсберг Україна" "Львівська пивоварня" (вул. Клепарівська, 18, Шевченківський район). Вимог які могли б відвернути вибух не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 30 осіб та 8 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будівлі на безпечну відстань виведено 72 осіб персоналу.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень підприємства та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 11:20 год. - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

8. 12 вересня о 17:35 год. у м. Львові, вул. Заповітна, 1, (Шевченківський район) виникла пожежа в цеху розчинних напоїв СП “Галка ЛТД”. Будівля двоповерхова розміром 100×20 м, крита бляхою. Вогнем знищено дах на площі 50 м2 та утеплювач з мінеральної вати на площі 150 м2. Пожежу ліквідовано о 18:57 год. силами 6-ти аварійно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області в складі 40 осіб та 9 од. техніки. Загиблих та постраждалих внаслідок події немає. Причини пожежі встановлюються.

9. 13 вересня о 12:34 год. у м. Львові, по вул. Окружна, 47 (Франківський район) з квартири №45, четвертий поверх, впала дівчина, 2002 року народження (учениця СЗШ №77), зареєстрована за адресою м. Львів, вул. Любінська, 96/16. Потерпілу каретою швидкої у стані середньої важкості, з діагнозом ката травма, доставлено в комунальну дитячу міську клінічну лікарню.

Причини події – з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Пожежі, пов’язані з самовільним спалюванням рослинностіта її залишків:

- 8 вересня о 13.32 год. в м. Львові по вул. Вернадського, 14 (Сихівський район) на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 10 м2. Пожежу ліквідовано о 13.47 год.;

- 8 вересня о 14.20 год. в м. Львові по вул. Стрийська, б/н (Сихівський район) на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 1500 м2. Пожежу ліквідовано о 15.49 год.;

- 8 вересня о 18.20 год. в м. Львові по вул. Пасічна, б/н (Сихівський район) на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 80 м2. Пожежу ліквідовано о 18.43 год.