19 жовтня - 25 жовтня 2016 року

1. 23 жовтня о 09:22 год. у м. Львові по вул. Зеленій, 292 (Сихівський район), поблизу заводу "ІСКРА", водій маршрутного автобусу "ЕТАЛОН" №322, який належить ФОП "Гац Михайло Богданович", сполучення "Романів-Бібрка-Львів", не справився із керуванням в'їхав в дерево.

Внаслідок ДТП обстежено 19 осіб, із них 2 дитини. В лікувальні заклади       м. Львова госпіталізовано 16 осіб (5 – у важкому стані, 5 – в стані середньої важкості, 6 – в легкому стані), із них 2 дитини.

Станом на 12.00 год. 26 жовтня 2016 року в лікувальних закладах м. Львова перебуває 12 осіб з них 2 дітей.

На місце дорожньо-транспортної пригоди виїжджали: 40 чол. та 14 од. техніки.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди – сильний туман.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

2. 20 жовтня о 09:35 год. у смт. Брюховичі Львівської МР в кооперативі "Сонячна поляна" в приміщенні охорони розміром 2х2м. по вул. Січових Стрільців 35А, виявлено труп охоронця, жителя смт. Брюховичі, без ознак насильницької смерті. Ймовірна причина смерті – отруєння продуктами горіння. Сили та засоби ГУ ДСНС України у Львівській області не залучались.

Причини події - зʼясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

3. 23 жовтня о 05:50 год. у м. Львові по вул. Тарнавського, 24, (Личаківський район) на даху чотирьохповерхового 12-ти квартирного житлового будинку виникла пожежа. Під час ліквідації пожежі виявлено обгорілий труп, невідомої особи. Вогнем знищено близько 200 м2 даху. Пожежу локалізовано о 06:59 год., ліквідовано о 07:54 год. На час гасіння пожежі з будинку тимчасово було виведено 37 жителів.

Причина пожежі - встановлюється.  Проводиться дослідча перевірка.

4. 23 жовтня о 18:10 год. у м. Львів, вул. Зубрівська, 34г/20, Сихівський район  в квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку (будинок відомчий ВАТ фірма «Галбуд»), отруїлись чадним газом 4 (чотири) особи.

Тимчасово було припинено подачу газу до квартири. Причини події - з’ясовуються.

5. 23 жовтня у м. Львів (Рясне-1) вул. Лукасевича, б/н, Шевченківський район виявлено застарілий снаряд часів II Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

6. 24 жовтня о 19:38 год. у м. Львові на електронну пошту управління обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування (УОАЗОР) Головного управління національної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування дошкільного навчального закладу №42“Дивосвіт” (м. Львів, вул. Сміливих, 26, Франківський район, керівник закладу Заранська Н.Я.). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 36 осіб та 11 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будівлі на безпечну відстань виведено 2 особи персоналу.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень дошкільного навчального закладу та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 21:30 год. - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

7. 25 жовтня о 09:06 год. у м. Львові на електронну пошту управління обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування (УОАЗОР) Головного управління національної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування дошкільного навчального закладу №42“Дивосвіт” (м. Львів, вул. Сміливих, 26, Франківський район, керівник закладу Заранська Н.Я.). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 35 осіб та 9 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будівлі на безпечну відстань виведено 17 осіб персоналу, 60 дітей тимчасово переведені в початкову дитячу школу «Джерельце» вул. Сахарова, 80.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень дошкільного навчального закладу та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 11:20 год. - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.