9 листопада - 15 листопада 2016 року

1. 9 листопада о 09:13 год. на телефон  102 Головного управління національної поліції у Львівській області від аноніма надійшло повідомлення про замінування будівлі Господарського суду Львівської області (вул. Личаківська, 128, Личаківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 33 осіб та 9 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками Личаківського відділу ГУ Національної поліції у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного відділу ГУ Національної поліції України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі суду та прилеглої території на час обстеження з приміщень будівлі було виведено 154 особи. О 10:40 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

2. 10  листопада 2016 року о 13.46 год. на телефон 101 надійшло повідомлення про те що у лісовому масиві в 1,5 км від будівель на вул. Холодна (Шевченківський район) виявлено застарілий 152 мм арт. снаряд часів II Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону.

Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого вибухового предмету.

3.10 листопада о 22:25 год. у м. Львові (вул. Жовківська, 57/27, Шевченківський район, ЛКП «Тополя») в квартирі житлового будинку отруїлася чадним газом жінка, 1991 року народження, (15% карбоксигемоглобіну).  Потерпілу було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після отримання необхідної медичної допомоги (проходження барокамери) потерпіла від госпіталізації відмовилася та у задовільному стані відпущена додому.

Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово перекрито подачу газу до квартири. Причини події - з’ясовуються.

4. 11 листопада о 04:45 год. у м. Львові (вул. Волинська, 31, Шевченківський район) водій легкового автомобіля "Мерседес Бенс" (з місця події зник, розшукується) не впорався з керуванням та в'їхав у кут житлового будинку. Внаслідок ДТП 1 особа загинула (пасажирка автомобіля, жителька Мостиського району) та 3 особи травмовано, яких у стані різного ступеня важкості госпіталізовано Львівських комунальних міських ЛШМД та МДКЛ.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

5. 12 листопада о 02:33 год. у м. Винники (Львівська МР) по вул. Стефаника, 17, у приватному житловому будинку, ймовірно, отруїлись чадним газом 6 (шість) осіб, з них 2 (дві) дитини. Двоє осіб від госпіталізації відмовились. Інші потерпілі в легкому та середньому стані важкості госпіталізовані до ЛОКЛ та МДКЛ.

Причини події - з’ясовуються.

6. 12 листопада о 17:31 год. у м. Львові по вул. Скляна,9/1а, (Шевченківський район, ЛКП «Янів-405») у приватному житловому будинку, ймовірно, отруїлась чадним газом 1 (одна) особа (дитина). Потерпілу госпіталізовано у Львівську МДКЛ із діагнозом: легкий ступінь отруєння, вміст карбоксигемоглобіну в крові – 17%, після проходження барокамери – 4%. Стан потерпілої – середнього ступеня важкості.

Причини події - з’ясовуються.

7. 12 листопада о 23:42 год. у м. Львові по вул. Квітки Основʼяненка,25/8, у житловому будинку (Залізничний район, ЛКП "Граніт"  ймовірно, отруїлась чадним газом 1 (одна) особа (дитина), жителька м. Бердичів Житомирської області, госпіталізована у КЗ ЛОР" Західно-Український СДЦ" із діагнозом: легкий ступень отруєння, вміст карбоксигемоглобіну в крові –7%. Стан потерпілої – легкого ступеня важкості.

Причини події - з’ясовуються.

8. 14 листопада о 04:02 год. у м. Львові по вул. І. Рубчака, 33/1,  (Франківський район, ДП ЖЕД «Експрес-62»  ймовірно, отруїлась чадним газом 1 (одна) особа, житель м. Прилуки, госпіталізований у Львівську обласну клінічну лікарню, вміст карбоксигемоглобіну в крові –18%. Стан важкості – середній.

Причини події - з’ясовуються.

9. 14 листопада о 20:30 год. у м. Львові (вул. Дорогичинська, 5, Шевченківський район) в приватному будинку отруїлася чадним газом дитина, 2002 року народження, (10% карбоксигемоглобіну). Потерпілого було госпіталізовано до Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Працівниками ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинено подачу газу до колонки у ванній кімнаті будинку.

Причини події - з’ясовуються.