16 листопада - 22 листопада 2016 року

1. 16 листопада о 10:17 год. у м. Львові (вул. Карла Мікльоша, (вул. Стрийська, 197) Сихівський район) на новобудові (будівельні роботи проводить  ТОВ «Метгал») під час проведення будівельних робіт впав будівельний кран. Внаслідок  падіння крану був травмований водій крану житель с. Мальчиці, Яворівського району. Потерпілого бригадою швидкої медичної допомоги у вкрай важкому стані із діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, спинномозкова травма, лівобічний пневмоторакс, закритий перелом лівої плечової кістки, тупа травма живота було госпіталізовано до комунальної 8-ої  міської клінічної лікарні, де від отриманих численних травм він  помер.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

2. 16 листопада близько 11:00 год. у м. Львові по вул. Хмельницького Б. - Поліська водій легкового автомобіля «ВАЗ 21013 житель м. Львова, здійснив наїзд на пішохода, 2013 року народження (дитина), жителя   с. Малехів, (перебував із бабцею). Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, попередній діагноз: струс головного мозку, множинні забійні садна обличчя, госпіталізований в нейрохірургічне відділення Львівської МКДЛ.

3. 19 листопада о 17:21 год. у м. Львові на вул. Литвиненко С., буд. 4, кв. 15, (Сихівський район, ЛКП «Житловик-С») з попередньо, отравились чадним газом 2 (дві) особи (діти), які госпіталізовані до КЗ ЛОР “Західно - Український спеціалізований дитячій медичний центр”.

Причина події - з'ясовується (попередня причина – несправність газової колонки).

4. 20 листопада о 09:20 год. у м. Львові на  перехресті  вул. Личаківська та вул. Чехова А. зіткнулись маршрутний автобус №264"БАЗ", сполученням "Львів -Гаї - Глуховичі" та легковий автомобіль "Хюндай", водій, жителька   м. Львова, яка отримала закриту черепно-мозкову травму, після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилась, постраждалих пасажирів маршрутного автобуса внаслідок ДТП немає, рух трамваїв тимчасово був припинений в обох напрямках протягом 1 год. 15 хв.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

5. 20  листопада  о 13.50 год. у смт. Брюховичі (вул. Арктична, б/н, ліс ) на відстані 1000 м від житлових будинків виявлено 82 мм застарілий снаряд часів II Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

6. 21 листопада о 12:40 год. у м. Львові по проспекту Шевченка, 36 (у дворі), працівниками патрульної поліції та СБУ було виявлено закопані у поліетиленовому пакеті підозрілі предмети. Для обстеження місця події було залучено фахівців вибухотехнічного відділу ГУ НП у Львівській області.

О 13.20 год. обстеження завершено. Встановлено, що в пакеті знаходились запал від гранати Ф-1 приєднаного до пострілу ВОГ-17 для стрільби з гранатомета АГС-17. Вибухові предмети вилучено встановленим порядком.

Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

7. 22 листопада о 00:25 год. в м. Львові на перехресті вул. В.Великого та вул. Тролейбусної, водій легкового автомобіля здійснив наїзд на пішохода, молода особа жіночої статі, віком близько 25–ти років, яка перебігала дорогу на червоне світло світлофора. Від отриманих травм постраждала померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

7. 22 листопада близько 17:00 год. у смт. Брюховичі Львівської міської ради на залізничному перегоні "Дубляни-Рясне-2" під вантажний поїзд № 2819 сполученням "Здолбунів-Клепарів" потрапила жінка віком 50-60 років (особа  та місце проживання встановлюються), та від отриманих травм загинула на місці події. Затримки руху залізничного транспорту не було. Тіло загиблої доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу. Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.