30 листопада - 6 грудня 2016 року

Надзвичайна ситуація – рівень «об’єктовий».

27 листопада о 01:49 год. у м. Львові (вул. Наукова, 7, Франківський район) в ТзОВ "Клуб Місто" виникла пожежа. Будівля 2-ох поверхова з підвалом розмірами 25х15 м. В клубі на момент виникнення пожежі перебувало близько 300 осіб. Загиблих немає. Потерпіло 22 (двадцять дві) особи, 8-м з яких після отримання необхідної медичної допомоги від госпіталізації відмовилися,14-ть потерпілих у стані різного ступеня важкості було госпіталізовано до медичних закладів міста. Особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів проведено гасіння пожежі на площі 50 м2, врятовано 8 осіб., виведено 250 осіб. Пожежу ліквідовано о 03:51 год. силами пожежних підрозділів від ГУ ДСНС України у Львівській області. Причини події - з'ясовуються.

Станом на 06:00 год. 7 грудня залишаються на лікуванні 6 осіб. Всім пацієнтам надається медична допомога в повному обсязі відповідно до протоколів МОЗ України.

1. 30 листопада о 16.39 год. надійшло повідомлення від чергового по управлінню СБУ у Львівській області про замінування у м. Львові торгово - офісних центрів "Магнус"- вул. Шпитальна 1, "Скриня" – вул. Городоцька 179, "Опера Пасаж" – проспект Свободи 27, "Роксолана"- площа Соборна 14, вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" у складі 42 осіб та 11 од. техніки.

Місце подій було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з торгових центрів виведено близько 2260 осіб із них 970 працівників торгових центрів.

Працівниками Національної поліції м. Львова, спеціалістами вибухово-технічного відділу Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгових центрів та прилеглої території. О 20:25 год. пошукові роботи завершено - вибухових пристроїв не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

2. 1 грудня о 11:48 год. у м. Львові (вул. Замкнена, 13/4а, Галицький район, ЛКП «Айсберг») отруїлись, ймовірно, чадним газом  дві особи (з них одна дитина). Потерпілих у стані середньої важкості (37% карбоксигемоглобіну та 26% карбоксигемоглобіну), госпіталізовано в ОКЛ та в КМДКЛ.

Працівниками ЛВ ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причини події - з’ясовуються.

2. 2 грудня о 10.18 год. у м. Львові (вул. Хімічна, 4а, Шевченківський район) на новобудові, (роботи проводить ТзОВ «Обра»), з висоти 6 поверху, випав чоловік, 1990 року народження, житель с. Майдан, Дрогобицького району.

Потерпілого в важкому стані з діагнозом, ЗЧМТ, мозкова кома, ката травма госпіталізовано в КЛШМД.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка