2 травня - 7 травня 2018 року

1. 3 травня близько 12:15 год., у м. Львові на вул. Городоцькій, 233 (район Скнилівського мосту) водій автомобіля «Форд-Транзит», 1983 року народження, мешканець м. Львова, здійснив зіткнення із службовим автомобілем патрульної поліції «Тойота Пріус», який здійснював розворот на проїжджій частині із ввімкненими лівим поворотом та проблисковими маячками. Внаслідок ДТП екіпаж патрульного автомобіля поліції та 2 пасажири автомобіля «Форд Транзит» з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані в медичні заклади м. Львова.

Причини події встановлюються.

2. 3 травня, о 11:55 год., у м. Львові в районі перехрестя вулиці Городоцької та проспекту Свободи, водій маршрутного автобуса № 111 «Ринок Південний – Дубляни» (перевізник «ТОВ Львівське АТП – 14631»), 1954 року народження, на пішохідному переході, здійснив наїзд на дівчину, 2000 року народження, мешканку м. Львова. Потерпіла з діагнозом закрита черепно - мозкова травма, струс головного мозку, забій лівої тьменної скроневої ділянки, забій правого кульшового суглобу госпіталізована в МКДЛ. Причини події встановлюються.

3. 3 травня о близько 14:40 год. у м. Львові на вул. Зеленій, 204 (Сихівський район) на будівельному майданчику нового житлового будинку (забудовник “Avalon Іnc.”), впав бетонний щит на чоловіка, 1991 року народження, жителя с. Суховоля, Бродівського району, внаслідок чого, потерпілий у важкому стані з діагнозом: ЗЧМТ, забійна рана потиличної ділянки, лівої вушної раковини, закритий перелом ребер зліва, гемопневмоторакс був госпіталізований у 8-му МКЛ.

Обставини події встановлюються.

4 травня в м. Львові по вул. Роксоляни, 59 (Залізничний район) на території торфополя вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 0,04 га.