20 червня - 26 червня 2018 року

1. 20 червня, близько 12:33 год., у м. Львові  на вул. Кошиця, 1 під час проведення робіт з отеплення фасаду будинку, впав з висоти чоловік, орієнтовно 1973 року народження. Потерпілий у вкрай важкому стані з травмою грудної клітки, пневмотораксом, чисельними переломами ребер госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні ШМД м. Львова.

Обставини події встановлюються.

2. 21 червня о 15:50 год. від ОДС ГУ ДСНСУ у Львівській області надійшла інформація, що на електронну адресу “Центру безпеки” м. Львова надійшли повідомлення про закладення вибухових пристроїв у м. Львові за адресами:

- вул. Промислова, 52 – Бізнес-центр “Український капітал” (Шевченківський район);

- вул. Наукова, 7А, 7Б, 7Д – Бізнес-центр “Оптіма – Плаза” (Франківський район);

- вул. Зелена,109 – Бізнес-центр “Клуб ділових людей” (Личаківський район);

- вул. Шевченка, 111А – Торгово-офісний центр “Легенда – Клас” (Залізничний район);

- вул. Героїв УПА, 73, корпус 5 – Бізнес-центр “Тауер” (Франківський район);

- вул. Федьковича, 58 – ТОВ “ Нео - Сервіс” ( айті - склад) (Франківський район);

- вул. Зелена, 5 – Інтернет – магазин “Ноутбук -  Центр” (Личаківський район);

- вул. Зелена, 147 - Інтернет – магазин “Brain” (Сихівський район);

- вул. Замарстинівська, 40 - ТОВ “Дефіс” (магазин комп’ютерної техніки) (Шевченківський район);

- вул. Під Дубом, 6   – Інтернет – магазин “alCOMP” (Галицькийрайон).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками слідчо-оперативних груп районних відділів ГУ НП у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологами проведено обстеження приміщень бізнес-центрів, магазинів та прилеглих територій.

О 22:50 год. пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухового пристрою не виявлено.

Заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування, продовжуються.

3. 21 червня близько  14:53 год. у м. Львові, на вул. Княгині Ольги, на кінцевій зупинці трамваю №3 (Франківський район), попала під колесо трамваю жінка, 1976 року народження, жителька смт. Бориня, Турківського району. У постраждалої виявлено відчленування правої гомілки, садно стегна та живота. Постраждала доставлена у комунальну 8 міську клінічну лікарню.

Причини та обставини події встановлюються.

4. 21 червня о 15:30 год. у м. Львові, Сихівський р-н, вул. Стрийська, 195 на новобудові ЖК “Леополь Таун” ( будівельна компанія ТзОВ “Квіти Львова плюс”) впав в шахту ліфта з 8 поверху чоловік, 1986 року народження, житель м. Хмельницького.

Постраждалого з закритим переломом лівої ключиці, розсіченою раною лівої щоки, множинними саднами м'яких тканин тіла доставлено в комунальну 8 МКЛ.  Обставини події встановлюються.

5. 21 червня близько 16:00 год. у м. Львові, на вул. Личаківська (біля Винниківського базару, Личаківський район) в трамваї за маршрутом №7 під час руху постраждала дитина, 2003 року народження, житель м. Львова, якому через відкрите вікно попала в голову кріплення від дротів. Постраждалого з забійною раною тім'яної ділянки голови доставлено Львівської МДКЛ.

Обставини події встановлюються.

6. 23 червня орієнтовно о 16:00 год. у м. Львові, у Сихівському районі, проспект Червоної Калини,62, в торгівельному центрі ''ВАМ'' було уражено електричним струмом дитину, 2014 року народження, жителя м. Львова.

Постраждалого з опіками пальців 1-го ступеня після ураження електричним струмом, в стані після судом доставлено  в ЛКМДКЛ.

Обставини події встановлюються.

7. 24 червня 0 02:00 год. надійшло повідомлення від Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф про те, що у Львові по вул. Тускавецькій о 23:30 год невідомі напали на табір ромів, внаслідок чого четверо осіб отримали ножові поранення.

Жителю с. Рівне, Мукачівського району, Закарпатської області – констатовано смерть до прибуття бригади швидкої медичної допомоги

Обставини події розслідуються.

8. 25 червня близько 16:00 год. у м. Львові по вул. Городоцька, 288 (Залізничний район), біля автостанції “Західна”, водій вантажного автомобіля “DAF”, 1972 року народження, скоїв наїзд на пішохода: невідому жінку, віком близько 50 років, яка від отриманих травм померла до приїзду швидкої медичної допомоги.

Обставини події та особа загиблої встановлюються.

9. 25 червня о 21:47 год. в м. Львові по вул. Угорська, 17 (Сихівський район) на території будівництва на новобудові (забудовник ТзОВ “Олімпік ЛТД”), відбувся обвал залізобетонного перекриття між першим і другим поверхами розміром 25×30 м. Внаслідок події потерпілих немає.

10. 27 червня о 00:58 год. у м. Львові на вул. Пасічна, 62 б (гуртожиток Львівського національного університету ім. І.Франка) впав з висоти 2-го поверху, студент Правничого коледжу Львівського національного університету ім. І.Франка, 1999 року народження,та був госпіталізований у 8-му МКЛ м. Львова з діагнозом : “ВЧМТ. Перелом основи черепа.”

Причини та обставини події встановлюються.