18 липня - 24 липня 2018 року

1. 19 липня о 01:45 год. від диспетчера ОКЦ ГУ ДСНС у Львівській області надійшла інформація про закладання вибухового пристрою у бізнес-центрі за адресою м. Львів, вул. Академіка Сахарова, 43.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ міста Львова згідно з “Планом дій…“. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

 Працівниками слідчо-оперативної групи Франківського відділу ГУ НП у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологами проведено обстеження приміщень бізнес-центру та прилеглої території.

О 02:27 год. пошукові роботи були завершені, вибухового пристрою не виявлено.

2. 21 липня о 12:24 год. у м. Львові на вул. Кульпарківській, навпроти будинку 158а, водій автомобіля “Кіа Солл”, 1959 року народження, мешканець м. Львова,  здійснюючи поворот ліворуч, здійснив зіткнення з мотоциклом марки “Сузукі”, під керуванням водія, 1999 року народження, мешканця м. Львова.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла “Сузукі”  з діагнозом: “Важка поєднана травма тіла” госпіталізований у реанімаційне відділення 8 МКЛ, а пасажир мотоцикла, 1975 року народження, мешканець м. Львова, від отриманих травм помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Водій автомобіля “Кіа Солл” з діагнозом: “ЗЧМТ. Забійні садна обличчя. Тупа травма грудної клітки ” госпіталізований у 8 МКЛ.

Причини та обставини події встановлюються.

3. 23 липня близько 13:00 год., у м. Львові поблизу вул., Тарнавського, 118 водій автомобіля “Рено Логан” приватної охоронної фірми ''Венбест'', 1996 року народження, мешканець Яворівського району, здійснив зіткнення з маршрутним автобусом “Еталон'' (маршрут №24 ТОВ ''Фіакр - Львів''.).

Внаслідок ДТП 3 осіб отримали травами різного ступеня важкості із них 2 дітей. Потерпілі госпіталізовані до медичних закладів м. Львова

Обставини події встановлюються.

3. 23 липня близько 13:45 год., у м. Львові на вул. Замарстинівській, 24 кв. 7 (квартира оснащена 2-х функційним газовим котлом) отруїлися, ймовірно, чадним газом 4 осіб із них 2 дітей. Постраждалі у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані у медичні заклади м. Львова.

О 15:30 працівниками ПАТ “Львівгаз“ подачу газу до квартири призупинено.

Обставини події встановлюються.

4. 13 липня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської ЦРЛ пацієнтів із діагнозом ХТІ (харчова токсикоз-інфекція) та ГКІ (гостра кишкова інфекція), з числа тих, що харчувались в закладі громадського харчування  Tomash Kebab за адресою м. Львів вул. П. Куліша,10.

Станом на 17:00 год. 23.07.2018 року всього за допомогою звернулось 30 осіб (1 дит.), які харчувались у закладі громадського харчування  Tomash Kebab за адресою м. Львів вул. П. Куліша,10, із них госпіталізовано 28 осіб (22 особи – в ЛОІКЛ, 4 особи – в Пустомитівській ЦРЛ, 1 особа – в Червоноградській ЦРЛ, 1 особа – в Новояворівській РЛ № 1); виписано всього 25 осіб (21 особа – із ЛОІКЛ, 4 особиіз Пустом. ЦРЛ), в стаціонарі залишається 3 особи. 2 особи (1 дит. 17 років) відмовились від госпіталізації і перебувають на амбулаторному лікуванні. Заключний діагноз у пацієнтів, що виписались встановлено Сальмонельоз.