19 вересня-25 вересня 2018 року

1. 19  вересня о 22:35 год. у м. Львові на проспекті Свободи 35, водій автомобіля "Volkswagen Passat", житель м. Львова, здійснив наїзд на пішохода 2001 року народження (дитина), жительку м. Луцьк, яка перебігала проїжджу частину по пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в ТП № 3 із діагнозом - політравма.

Обставини події встановлюються.

2. 19  вересня о 15:43 год. надійшло повідомлення, що  в   смт. Рудно  в полі виявлено пляшку з ртуттю. По прибуттю на місце події оперативної групи виявлено герметично закриту пластикову пляшку з ртуттю вагою 2 кг, яку вилучено та передано в  передано в управління з питань НС та ЦЗН ЛМР.

3. 20 вересня о 14.34 год. в м. Львові по вул. Стрийська (біля стадіону "Арена-Львів", поворот на вул. Карла Мікльоша) було зіткнення двох автомобілів марки "Рено" та "Фольксфаген".

В результаті зіткнення постраждали три особи.

Постраждалі госпіталізовані в комунальне некомерційне підприємство "8 міська клінічна лікарня міста Львова".

Причини та обставини події встановлюються.

4. 23 вересня о 07:15 год. на залізничній станції Персенківка (м. Львів), Сихівський район, під час маневрової роботи,  між коліями було виявлено тіло жінки без ознак життя. Слідів травмування поїздом не виявлено.

Обставини події і особа загиблої встановлюються.

            5. 25 вересня, близько 12:12 год. на телефон 102 чергового ГУ НП у Львівській області надійшло повідомлення про предмет схожий на гранату, який знаходиться в автомобілі за адресою: м. Львів, вул. Трельовського,23 (Сихівський район).

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" Місце події було огороджене, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

З'ясовано, що бойова граната Ф-1 з запалом та вставленою запобіжною чекою, була закинута через розбите скло в автомобіль “Форд Мондео”, який був припаркований біля будинку.

О 13:30 год.  гранату вилучено. Обставини події з'ясовуються.

6. 26 вересня о 01:00 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на пл. Двірцева, 1, в цегляній закинутій будівлі, розміром 4×3 м, критій шифером, яка належить РФ Львівська залізниця ПАТ “Укрзалізниця”. Вогнем знищено сміття на площі 10 м2 та пошкоджено перекриття на площі 3 м2. Пожежу ліквідовано о 01.40 год.