17 жовтня- 23 жовтня 2018 року

1. 18 жовтня о 12.49 год. у м. Львові, вул. Навроцького, 33 (Сихівський район) під час прибирання території ПАТ “Львівський завод будівельних виробі’’ виявлено   ручну гранату (1 одиниця) часів другої Світової війни. Місце події огороджене, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого вибухового предмету.

2. 18 жовтня о 10:40 год. від чергового по ГУ НП у Львівській області надійшла інформація , що о 10:25 год. на електронну пошту відділу ''Гаряча лінія міста''  ЛМР надійшли повідомлення про закладення вибухових пристроїв у м. Львові, за 10 адресами:

1. - вул. Коперника 18а, готель ''Джем ” (Галицький район);

2. - пл. Міцкевича, 1, готель “Жорж” (Галицький район);

3. - проспект Свободи, 5, готель “Плазма” (Галицький район);

4. - вул. Стрийська, 109, готель “Меркурій ”( Сихівський район);

5. - вул. Долинського, 2а, готель “Долинський” (Шевченківський район);

6. - вул. Наукова, 43б, фітнес-клуб “Ківі фітнес” (Франківський район);

7. - вул. Масарика 2, фітнес-клуб “Ківі фітнес” (Шевченківський район);

8. - вул. С. Бандери, 18, фітнес-клуб “Ківі фітнес” (Галицький район);

9. - вул. Стефаника ,21, фітнес-клуб “Ківі фітнес” (Галицький район);

            10. - вул. Перфецького, 2а, фітнес-клуб “Преміум” (Франківський район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" О 13:50 год. пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухового пристрою не виявлено. Обставини події встановлюються.

3. 18 жовтня о 09:20 год. по вул. Личаківська, 74 у м. Львові водій автомобіля "Фольцваген Гольф", 1984 року народження, мешканець. м. Львова, здійснив зіткнення з мотоциклом "Ліфан 150" під керуванням дитини, 2002 року народження, в наслідок чого останній був госпіталізований у травматологічне відділення МДКЛ. Причини та обставини події встановлюються. Обставини та причини події встановлюються.

4. 20 жовтня, близько 06:46 год., на телефон чергової служби НП у Львівській області надійшло повідомлення про замінування приміщення залізничного вокзалу у м. Львові, вул. Двірцева,1.Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. Пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухового пристрою не виявлено

5. 21 жовтня о 01:00 год. на телефон “102” чергової служби НП у Львівській області надійшло повідомлення про замінування приміщення 5-ї Львівської комунальної клінічної лікарні на вул. Чупринки Ген., 45 (Франківський район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно  з "Планом дій …". О 02:19 год. обстеження території лікарні було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи по виявленню особи, яка надала хибне повідомлення.

6. 21 жовтня, близько 22:25 год., у м. Львові на вул. Шевченка, 140а, (Шевченківський район), отруїлися, ймовірно чадним газом, 3 особи, із них 1 дитина. Постраждалі, у стані середнього ступеня важкості були госпіталізовані у медичні заклади м. Львова. Обставини події встановлюються.