24 жовтня-30 жовтня 2018 року

  1.  24 жовтня о 22:00 год. на телефон “102” чергової служби у Львівській області надійшло повідомлення про замінування приміщення обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівська., 7 (Личаківський район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

  На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно  з "Планом дій …" . О 02:20 год. обстеження території лікарні було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи по виявленню особи, яка надала хибне повідомлення.

2. 26 жовтня о 19:10 год. у м. Львові по вул. Ніжинська, 32  (Личаківський район) отруїлися, ймовірно чадним газом, 3 особи, з них 1 дитина. Постраждалі, у стані середнього ступеня важкості були госпіталізовані у медичні заклади міста.

    Обставини події встановлюються.

    1. 27 жовтня, близько 21:30 год., на телефон чергового механіка котельні ПрАТ ‘’Львівтеплоенерго’’ за адресою м. Львів, вул. Тиктора, 2а (Галицький район), надійшло повідомлення про замінування приміщення, при цьому висувалась вимога перерахувати певну суму коштів на вказаний анонімом рахунок.

      На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" . О 22:28 год. обстеження приміщення та прилеглої території було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.

       Проводяться заходи по виявленню особи, яка надала хибне повідомлення.

      1. 28 жовтня у м. Львові, вул. Керченська,13а (Личаківський район) виявлено застарілий боєприпас часів другої Світової війни (ручна граната). Боєприпас  знешкоджене 28 жовтня.

      5.  30 жовтня о 01:07 год. в м. Львові, вул. Шопена, 8 (Галицький район), отруїлась,     ймовірно чадним газом, одна дитина, яка була госпіталізована в обласну дитячу клінічну лікарню у стані середнього ступеня важкості.

          Працівники аварійної служби  ЛВ ПАТ “Львівгаз“ виїжджали на місце події і перекрили подачу газу в квартиру. Обставини події встановлюються.

      6.  30 жовтня о 13:10 год. надійшло повідомлення від ГУ ДСНС у Львівській області про те, що в м. Львові по вул. Дріжджова, 29 (Личаківський район), на території гаражного кооперативу ''Жигулі'', власником одного з гаражів на даху було виявлено пляшку, в якій знаходилась речовина сріблястого кольору ззовні подібна на ртуть, частина якої була розлита.

          Співробітника хіміко - радіологічної лабораторії ГУ ДСНС у Львівській області вилучену ртуть у кількості близько 0,3 кг передано в Управління з надзвичайних ситуацій та захисту населення Львівської міської ради встановленим порядком.