5 грудня - 11 грудня 2018 року

      

  1. 5 грудня о 15:31 год у м. Львові на вул.В.Великого,83 (Франківський район) виявлено застарілий боєприпас часів другої Світової війни – 1 од. (76 мм арт. снаряд). Місце події огороджене, виставлено охорону. Боєприпас вилучено та знешкоджене встановленим порядком.

2. 5 грудня, близько 08:56 год. в м. Львові на вул. Шпитальній,11 (Галицький район ) під час проведення будівельних      робіт з висоти 2 поверху випав працівник, 1968 року народження. Постраждалий госпіталізований в лікарню ЛШМД. Обставини події встановлюються

3. 7 грудня, близько 08:00 год. по вул. Богданівська 1, водій, 1978 року народження, керуючи автомобілем ”Volkswagen Caddy”, не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де в’їхав в ліву частину службового автомобіля ”Renault Logan” під керуванням старшого сержанта поліції, 1982 року народження, який здійснював доставку до місця несення служби наряду. Після зіткнення службовий автомобіль ”Renault”» зіткнувся із вантажним автомобілем ”ГАЗ-3307”, що рухався у правій смузі дорожнього руху. Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та доставлено в ТП №3 м. Львова 3 поліцейських. Обставини події встановлюються.

  1. 8 грудня, близько 13:30 год., на телефон служби безпеки Львівського аеропорту ім. Д. Галицького (вул. Любінська, 168) надійшло анонімне повідомленні про запланований вибух на території аеропорту. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. З 15:00 год., служби цивільного захисту області та м. Львова проводили заходи по перевірці інформації згідно «Плану дій…». Всього було задіяно 48 осіб та 12 одиниць техніки. З метою забезпечення безпеки із приміщень аеропорту було виведено 240 осіб, із них 40 осіб обслуговуючого персоналу.

О 15:40 год. пошукові дії були завершені, інформація не підтвердилася, затримок у відправці рейсів не було, аеропорт працює в штатному режимі. Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.