20 лютого - 26 лютого 2019 року

1. 20 лютого близько 11:45 в м. Львові, вул. Стрийська, 71 (Сихівський район), під час проведення зварювальних робіт в підвалі будинку отримав травми  чоловік,1991 року народження, житель м. Львів, якого в стані середнього ступеню важкості з термічними опіками обличчя 1-2 ступеню було госпіталізовано в 8 МКЛ. Обставини події встановлюються.

2. 22 лютого, близько 11:10 год., на телефон служби 102 зателефонувала невідома особа та повідомила про замінування Львівського Головного залізничного вокзалу, вул. Двірцева, 1( Залізничний район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …". З приміщень вокзалу було евакуйовано 530 осіб та 47 осіб персоналу. О 12:35 год. обстеження території вокзалу було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Затримки в русі поїздів не було. Особу, яка повідомила про замінування Головного залізничного вокзалу на даний час затримано працівниками Залізничного відділу поліції НП у Львівській області.

3. 23 лютого об 10:50 год., на телефон служби 102 м.Львова, зателефонувала невідома особа чоловічої статі та повідомила про замінування приміщення Головного залізничного вокзалу станції Львова (пл. Двірцева,1, Залізничний район), Автовокзалу “Львів” (вул. Стрийська, 109, Сихівський район) та АЗС “WOG” по вул. Кузневича, 5 (Залізничний район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Згідно з "Планом дій …" підрозділами сил ЦЗ області і міста Львова було проведено обстеження будівель та прилеглих територій:

- Під час обстеження з будівлі та прилеглої території АЗС “WOG” по вул. Кузневича, 5  було виведено 3 особи (співробітники АЗС).О 12:00 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.

- Під час обстеження з будівлі Автовокзалу “Львів” було евакуйовано близько 60 осіб (відвідувачів та працівників).О 12:30 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.

- Під час обстеження з будівлі Головного залізничного вокзалу станції Львова було евакуйовано близько 600 осіб (530 пасажирів та 70 працівників). Затримок в русі поїздів не було. О 13:00 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи по виявленню особи, яка надала хибне повідомлення.