27 лютого - 5 березня 2019 року

  1.  3 березня о 06:49 у м. Львові по вул. Генерала Курмановича (Залізничний район) машиніст маневрового локомотива ЧМЕ-3 на перегінній колії “Львів – Скнилів” 1485 кілометр, пікет 3, між парною і непарною колією виявив труп невідомого чоловіка .В ході огляду тіла встановлено, що відбувся наїзд залізничного транспорту на чоловіка, який від отриманих травм помер на місці. Затримок в русі поїздів не було. Обставини події встановлюються.

2. 4 березня о 20:20 год. у м. Львові, вул. Замарстинівська 107 (Шевченківський район, ЛКП «Варшавське-407») отруїлись, ймовірно чадним газом, 2 особи, з них 1 дитина, яких у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано у лікувальні заклади м. Львова. Квартира обладнана газовою плитою та газовим котлом. Обставини події встановлюються.

3. 4 березня о 23:51 год. у м. Львові, вул. Вовчка М., 20 (Залізничний район, ЛКП «Граніт») отруїлась, ймовірно чадним газом жінка, 1993 року народження, яку у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано у Львівську ОКЛ. Квартира обладнана газовою плитою та газовою колонкою. Обставини події встановлюються.

4. 5 березня о 19:55 м. Львів, вул. О. Венеціанова, 2, салон краси (Галицький район) отруїлись, ймовірно чадним газом, 3 особи (працівниці салону), яких у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано  у ОКЛ м. Львова.

В салоні є 2-х контурний газовий котел, працівниками ПАТ “Львівгаз” припинено подачу газу до салону.

Обставини події встановлюються.