20 березня-26 березня 2019 року

1. 20 березня, близько 22:00 год., на телефон служби “102” ГУ НП у Львівській області, зателефонувала невідома особа чоловічої статі та повідомила про замінування приміщення Головного автовокзалу, вул. Стрийська, 9 ( Галицький район). Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось.

 Згідно з "Планом дій …" підрозділами сил ЦЗ області і міста Львова було проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Під час обстеження з будівлі Головного автовокзалу було виведено 23 особи. О 23.25 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Особа, яка надала неправдиве повідомлення встановлюється.

2. 20 березня близько 12:30 год. у м. Львові, площа Ринок, 5 ( Галицький район), під час проведення ремонтних робіт в підвальному приміщенні будівлі на голову працівника впала металева конструкція. Постраждалого в стані середнього ступеню важкості доставлено в ЛШМД. Обставини події з’ясовуються.

3. 20 березня, близько 17:30 год. у м. Львові на вул. Величковського, 30а (Шевченківський район) водій маршрутного автобуса № 11 «Проспект Червоної Калини - Рясне II» (перевізник ООО «Міра і К») здійснив наїзд на дитину, 2009 року народження, мешканку м. Львова, яка вибігла на проїжджу частину та потрапила під заднє колесо автобуса. Дівчинка від отриманих травм померла до прибуття ШМД. Обставини події встановлюються.

4. 21 березня близько 15.10 год. у м. Львові на вул. Виговського,64  (Залізничний район), 35 м. до будинку, виявлено застарілий боєприпас часів другої Світової війни: 52 мм. артснаряд – 1 од. Місце події огороджене, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого вибухового предмету. Вибуховий предмет вилучено.

5. 23 березня біля 21:50 год. у м. Львові на нерегульованому перехресті по вул. Шевченка, 412 (Шевченківський район) сталося зіткнення двох автомобілів. В результаті ДТП 6 осіб отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікувальних закладів м. Львова. Причини та обставини події встановлюються.

6.  24 березня о 15:55 год. по вул. Кн. Ольги, 3 (Франківський район) у м. Львові на зупинці громадського транспорту водій маршрутного таксі №114 розпочав рух в сторону центра міста, не дочекавшись повної висадки пасажирів, внаслідок чого пасажирка, 1946 р.н., жителька м. Львова, впала на тротуар та отримала тілесні ушкодження. На даний час знаходиться в травматологічному відділенні 8 МКЛ. Обставини події встановлюються.

7. 25 березня о 11:58 год. у м. Львові, вул. Кибальчича, 6 (Сихівський район), при проведенні будівельних робіт, внаслідок падіння з висоти третього поверху, загинув чоловік, 1990 року народження, мешканець Яворівського району, робітник ТОВ «Еко-буд Інвест». Обставини події з'ясовуються.

8. 25 березня  близько 09.31 год. у м. Львові на вул.Миколайчука,42 (Шевченківський район) на прохідній Голосківського кладовища в пожежному щиті з піском  виявлено застарілий боєприпас часів другої Світової війни: мінометна міна 82 мм – 1 од. Місце події огороджене, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого вибухового предмету.

9. 26 березня о 16:45 год. у м. Львові по вул. Шевченка, 388 (Шевченківський район), водій, 1972 року народження, мешканець  м. Львова, вул., керуючи автомобілем "Mercedes-Benz Vito" скоїв наїзд на пішохода, 1941 року народження, мешканця м. Львова, який від отриманих травм загинув на місці події. Причини та обставини події встановлюються.