27 березня - 2 квітня 2019 року

  1. 28 березня о 00:02 год. у м. Львові на вул. Городоцька, 90 (Залізничний район), водій автомобіля BMW на європейській реєстрації,1990 року народження, рухаючись по проїжджий частині, поза межами пішохідного переходу, здійснив наїзд на жінку, яка від отриманих травм померла на місці до приїзду швидкої допомоги. Обставини події встановлюються.
  2. 28 березня  о 20:16 год. у м. Львів  по вул. Кульпарківська, 11( Франківський район) водій  автомобіля "Сузукі",  21.12.1989 року народження, проживає м. Львів, в межах пішохідного переходу здійснила наїзд на дівчину, 09.01.2003 року народження (дитина), проживає с. Держів Миколаївського району, яку в подальшому відкинуло на зустрічний автобус маршрутного таксі №118 "Еталон". Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження і  госпіталізована у травматологічне відділення 8 МКЛ. Обставини події встановлюються.
  3. 29 березня о 7:20 год. по телефону Гарячої лінії міста надійшла інформація, про те що у м. Львові , вул. Глібова,12 (Галицький район) на проїжджій частині розлита ртуть. Працівниками Франківського РВ ГУ ДСНС у Львівській області проведено обстеження території, виявлено розлив приблизно 1000 гр. ртуті, яка зібрана та передана в управління з питань НС та ЦЗН ЛМР. Проведено заходи з демеркурізації зараженої території. Обставини події встановлюються.
  4. 31 березня, близько 08:12 год., у м. Львові на вул. Науковій, 39 в квартирі ( Франківський район) виникла пожежа. Внаслідок пожежі 2-є мешканців квартири отруїлися, ймовірно, продуктами горіння. Одна потерпіла госпіталізований в ОКЛ. Пожежею пошкоджено домашні речі на площі 5 м2. Обставини події встановлюються.
  5. 1 квітня, близько 04:40 год., у м. Львові на вул. Свєнціцького, 13 у квартирі ( Галицький район, ЛКП ‘’Снопківське’’), внаслідок, ймовірного отруєння чадним газом загинула жінка, 1972 року народження, та чоловік, 1969 року народження, у стані середнього ступеня важкості, госпіталізований в ОКЛ. Приміщення обладнане ПГ-4, газовою колонкою та 3 пічками. Обставини події встановлюються.
  6. 1 квітня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію впродовж останніх днів (з 29 березня) до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні 4 пацієнтів із діагнозом ГКІ та звернення за медичною допомогою 4 пацієнтів, з числа тих, що харчувались у дошкільному навчальному закладі № 130, за адресою м. Львів, вул. Трильовського, 9 (Сихівський район).Всього з вогнища інфекції станом на 2 квітня в стаціонарі перебуває 4 особи (діти). Стан хворих середньої важкості, здійснюється комплекс лікувально- діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.