Підприємство створене з метою отримання прибутку від здійснення та реалізації кулінарної продукції власного виробництва та забезпечення торговельного обслуговування учнів та працівників шкіл і населення міста відповідно до затверджених правил роботи закладів громадського харчування.
Графік роботи
Понеділок | 09:00-18:00 | Четвер | 09:00-18:00 |
Вівторок | 09:00-18:00 | П'ятниця | 09:00-16:45 |
Середа | 09:00-18:00 | Субота, неділя | вихідний |
Інформація про фінансовий стан
- Аудиторські висновки щодо річної фінансової звітності комунального підприємства за останні три роки, якщо аудит проводився відповідно до вимог законодавства України або за рішенням наглядової ради комунального підприємства (у разі її утворення), або суб’єкта управління об’єктами комунальної власності, який здійснює функції з управління підприємством
Не проводили - Інформація про операції та зобов’язання підприємства з державним та/або місцевим бюджетом, державними та/або місцевими установами, підприємствами та організаціями
- Інформація в Прозоро
Основні завдання
Підприємство створене з метою отримання прибутку від здійснення та реалізації кулінарної продукції власного виробництва та забезпечення торговельного обслуговування учнів та працівників шкіл і населення міста відповідно до затверджених правил роботи закладів громадського харчування.
Основна діяльність
Постачання інших готових страв.