Графік роботи
Понеділок | 09:00-18:00 | Четвер | 09:00-18:00 |
Вівторок | 09:00-18:00 | П'ятниця | 09:00-16:45 |
Середа | 09:00-18:00 | Субота, неділя | вихідний |
Посада | Прізвище, ім'я | Контактний телефон |
---|---|---|
Директор | Яремчук Г.В. | +38 (032) 245-86-76 |
Головний бухгалтер | Белей А.В | +38 (032) 245-88-76 |
Інформація про фінансовий стан
- Квартальна, річна фінансова звітність комунального підприємства за останні три роки, включаючи (за наявності) видатки на виконання некомерційних цілей державної політики та джерела їх фінансування
- Аудиторські висновки щодо річної фінансової звітності комунального підприємства за останні три роки, якщо аудит проводився відповідно до вимог законодавства України або за рішенням наглядової ради комунального підприємства (у разі її утворення), або суб’єкта управління об’єктами комунальної власності, який здійснює функції з управління підприємством
Не проводили - Інформація про операції та зобов’язання підприємства з державним та/або місцевим бюджетом, державними та/або місцевими установами, підприємствами та організаціями
- Інформація в Прозоро
Структура, принципи формування і розмір винагород
Заробітна плата керівника формується згідно штатного розкладу та діючого колективного договору підприємства.
Інформація про керівництво
Підпорядковане Управлінню освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, відповідно до діючої структури Львівської міської ради, що затверджено ухвалою сесії міської ради №1467 від 09.02.2017 «Про затвердження переліку львівських комунальних підприємств у розрізі уповноважених органів та галузевих управлінь».
Основні завдання
Отримання прибутку від здійснення виробництва та реалізації кулінарної продукції власного виробництва та забезпечення торговельного обслуговування учнів та працівників шкіл і населення міста відповідно до затверджених правил роботи закладів громадського харчування.
Основна діяльність
Організація харчування дітей в середніх навчальних закладах.