Положення про порядок відзначення працівників музейних закладів м. Львова

  • 14.02.2012, 15:52
  • 1636
  • Андрій Яремко
1. Загальні положення 1.1. Працівники музейних закладів м. Львова відзначаються дипломами та грошовою винагородою один раз на рік напередодні Міжнародного дня музеїв (18 травня) за високі досягнення у професійній діяльності за попередній рік. 1.2. Видатки на виплату грошових винагород проводяться у межах коштів, запланованих у міському бюджеті м. Львова на відповідний рік. Розмір премії у кожній номінації – 10 тис. грн. 1.3. Відзначення працівників музейних закладів здійснюється на конкурсній основі. 1.4. Організатором конкурсу є департамент гуманітарної політики.

2. Порядок проведення конкурсу

2.1. Початком конкурсу вважається дата оприлюднення відповідної інформації на інтернет-сторінці Львівської міської ради. 2.2. Кінцевий термін подання документів – 17.00 год. 31 березня поточного року (відповідно до поштового штемпеля чи реєстрації у відділі “Центр обслуговування мешканців“ адміністративно-господарського управління). 2.3. Подані на конкурс заявки розглядає конкурсна комісія з відзначення працівників музейних закладів м. Львова (надалі – конкурсна комісія) впродовж 20 календарних днів після закінчення терміну подання заявок. 2.4. Перелік переможців конкурсу – працівників музейних закладів м. Львова, одержувачів грошової винагороди оприлюднює відділ “Прес-служба“ управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту “Адміністрація міського голови“ на інтернет-сторінці Львівської міської ради у день вручення премій.

3. Вимоги до документів

3.1. Для участі у конкурсі заявники подають за адресою: 79006, м. Львів, пл. Ринок, 1, Львівська міська рада (з поміткою “На відзначення працівників музейних закладів м. Львова“) такі документи: 3.1.1. Заяву на ім’я голови конкурсної комісії (додаток 1 до цього Положення) з зазначенням відповідної номінації. 3.1.2. Анкету кандидата (додаток 2 до цього Положення). 3.1.3. Короткий опис діяльності кандидата та матеріали, які підтверджують результати професійної діяльності у попередньому році (якщо такі є) (додаток 3 до цього Положення).

4. Номінації для відзначення музейних працівників

4.1. Збереження музейного фонду. 4.2. Популяризація фондових збірок. 4.3. Міжнародна діяльність. 4.4. Науково-видавнича діяльність. 4.5. Розвиток музейного маркетингу. 4.6. Впровадження нових форм роботи, інноваційна діяльність музеїв. 4.7. Внесок у розвиток міста, популяризація історії та культури Львова. 4.8. Розвиток музею навчального закладу.

5. Порядок визначення кандидатів на відзначення

5.1. Грошова винагорода надається за результатами розгляду конкурсною комісією відповідних пропозицій та визначення переможців. 5.2. Розгляд, обговорення та оцінка творів і робіт, представлених на здобуття премій міського голови, проводиться в один конкурсний тур, який передбачає обговорення матеріалів, поданих претендентами, прийняття таємним голосуванням рішення щодо присудження премії з кожної номінації. 5.3. Рішення з кожної кандидатури у номінації приймається на основі голосування половини складу конкурсної комісії плюс один голос. У разі наявності лише одного претендента рішення приймається 2/3 від загальної кількості учасників голосування. 5.4. У разі, коли жоден з претендентів не набрав необхідної кількості голосів, проводиться переголосування серед 2-х претендентів, які набрали найбільшу кількість голосів. 5.5. У разі, коли голоси діляться порівну, конкурсна комісія через таємне голосування приймає рішення: 5.5.1. Відзначити грошовою винагородою всіх претендентів (сума ділиться між ними порівну). 5.5.2. Провести переголосування. 5.6. У разі, коли переголосування не дає результату, конкурсна комісія відкритим голосуванням приймає рішення: 5.6.1. Відзначити грошовою винагородою всіх претендентів (сума ділиться між ними порівну). 5.6.2. Не відзначати жодного претендента у даній номінації. 5.7. Особам, яких відзначено грошовою винагородою, вручається відповідний диплом, зразок якого пропонує департамент гуманітарної політики та погоджує конкурсна комісія. 5.8. Диплом про відзначення та грошова винагорода вручається напередодні Міжнародного дня музеїв на урочистому засіданні працівників музейних закладів м. Львова. 5.9. Виплата грошових нагород здійснюється через перерахування коштів на особистий розрахунковий рахунок особи, відкритий у банку-резиденті України.