Розпочалася акредитація у медіа-центр «Львів 2012»

  • 20.04.2012, 12:23
  • 1359
  • Світлана Крижанівська
Доброго дня, шановні колеги! Раді повідомити Вас, що у Львові розпочав свою роботу Медіа-центр «Львів 2012», який висвітлюватиме підготовку міста до Чемпіонату Європи з футболу 2012 та перебіг самої події.

Ми інформуватимемо Вас про все цікаве та корисне, що стосуватиметься цієї події. Медіа центр «Львів 2012» також радо допоможе гостям Львова спланувати свій приїзд до нашого міста.

Медіа-центр працюватиме з кінця травня у великій сесійній залі Ратуші (пл.Ринок, 1), в історичній частині міста. На території площі Ринок та поруч знаходяться всі визначні пам’ятки Львова, включені в ЮНЕСКО. А неповторна атмосфера старовинного Львова надихає не лише до роботи, але й гарного відпочинку.

Будемо вдячні за Ваші коментарі та побажання, які Ви можете скеровувати за адресою: info@lviv2012media.com.

Які послуги надає медіа-центр «Львів 2012»?

    Можливість використання облаштованих робочих місць для журналістів Безкоштовний wi-fi Безкоштовний друк/скан/ксерокс Доступ та використання фото-відео-аудіо матеріалів Остання інформація (організація прес-конференцій із зірками, vip-гостями, політиками, фахівцями) Зберігання журналістської техніки Місця для відпочинку (безкоштовна кава/чай) Медіа-кафе

Запрошуємо журналістів акредитуватися у медіа-центр «Львів 2012». Акредитуватися можна, попередньо заповнивши акредитаційну карту. Надіслати її необхідно до 1 червня на пошту info@lviv2012media.com.Акредитаційна карта у додатку листа.

Що дає акредитація:

    Використання всіх послуг медіа-центру Можливість відвідування усіх головних подій (концерти, акції та ін.) Відвідання фан-зони Автоматична акредитація на усі прес-конференції (підходи до преси - біла зала; брифінги та прес-конференції – мала сесійна зала) Необхідна інформація (фото/відео/аудіо/новини/коментарі/прес-конференції) Для українських та закордонних журналістів: уся необхідна інформація про Львів (організація екскурсій у театри/музеї та ін.) Програма дозвілля для журналістів (екскурсії, вечірки)

Акредитаційна форма