Міському «Центру розвитку туризму» пропонують надати дозвіл на торгівлю

  • 15.10.2012, 12:00
  • 1802
Сьогодні о 15:00 год буде продовжено пленарне засідання сесії міської ради. В порядку денному пропонується розглянути питання про перейменування ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012», про припинення діяльності ЛКП «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові» та про зміну назви, статусу та затвердження нової редакції статуту ЛКП «Центр розвитку туризму».

В останньому йдеться про надання «Центру розвитку туризму» дозволу на торгівлю, що дозволить ЛКП приносити прибуток до міського бюджету. Що стосується зміни назви і напрямків діяльності департаменту «ЄВРО-2012», пропонується перейменувати підрозділ на «департамент розвитку».

Це розвиток сфери туризму, яка є в підпорядкуванні департаменту, це підготовка до Чемпіонату Європи з баскетболу у 2015 році, і, найголовніше, – це підготовка всіх документів для заявки на Олімпіаду 2022 року. Власне, цією роботою буде займатися департамент, тому була пропозиція змінити назву, адже ЄВРО закінчилось, і перейменувати департамент «ЄВРО-2012» у «департаменті.

Андрій Садовий, голова Львова