До уваги підприємств з іноземними інвестиціями!

  • 20.02.2013, 10:03
  • 1308
  • Андрій Яремко
Державна податкова служба України започатковує новий проект сервісу для підприємств з іноземними інвестиціями з метою стимулювання інвестиційного клімату. Сервіс є пропозицією, яка забезпечить інвесторів інформацією про відповідність господарських проектів податковому законодавству України.

Новий електронний сервіс розглядатиме звернення підприємств з іноземними інвестиціями, аналізуватиме господарські операції та повідомлятиме партнерів про податкові ризики.

Листування буде індивідуальним та повністю конфіденційним. При цьому податкова пропонуватиме підприємцям самостійно усунути недоліки до офіційного оформлення господарської операції.  

Звернення підприємств з іноземними інвестиціями щодо проведення аналізу моделі господарської операції з контрагентами приймається у паперовому вигляді або засобами електронного зв'язку з дотриманням вимог закону щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису в порядку, передбаченому для подання звітності в електронному вигляді.

Зазначений сервіс сприятиме стимулюванню інвестиційного клімату, росту економіки, створенню рівних конкурентних умов, неупередженому, справедливому застосуванню чинного законодавства.

Інформацію надав сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у Сихівському районі м.Львова Львівської області ДПС.

Довідка

Тут текст для довідки.

Додатки

Список файлів у вигляді списку.

  • Файл такий-то. Назва файлу українською мовою.
  • Файл такий-то. Назва файлу українською мовою.
  • Файл такий-то. Назва файлу українською мовою.