Відкривається Великодній ярмарок

  • 03.04.2015, 15:17
  • 1014
  • Ірина Круглова

З метою підтримки розвитку підприємництва на території м. Львова та організації дозвілля мешканців і гостей міста у період Великодніх свят Львівська міська рада організувала у період з 03 квітня 2015 року по 10 травня 2015 року Великодній ярмарок на просп. Свободи від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку.

На виконання рішення виконавчого комітету від 16.03.2015 №220 «Про організацію та проведення Великоднього ярмарку на просп. Свободи» управління комунальної власності та ТзОВ “Львівські Ярмарки“ уклали договір на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності. Цільове призначення даного договору є розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення.  Загальна площа, яку займають конструктивні елементи складає 500 кв. м

До участі у ярмарку залучаються підприємств та організацій різних форм власності з м. Львова та багатьох областей України. Учасники ярмарку будуть здійснювати торгівлю товарами вітчизняного виробництва.

Принцип нарахування орендної плати здійснюється згідно методики розрахунку вартості окремих конструктивних елементів благоустрою, затвердженою ухвалою Львівської міської ради від 05.03.2009 №2451 «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення»

За минулий 2014 рік ТзОВ «Львівські ярмарки» сплатило в міський бюджет за оренду конструктивних елементів благоустрою більше 38 тисяч гривень.