Оголошення про торги

  • 28.05.2015, 16:11
  • 1565
  • Андрій Яремко
Оголошення про торги

УКРАЇНА

ПРОЕКТ РЕКОНСТРУКЦІЇ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

М. ЛЬВОВА

 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ТОРГИ

Заміна магістральних мереж

Закупівля №:

7774-GPN-39300

Країна:

Україна

Сектор:

Централізоване теплопостачання

Проект №:

39300

Джерела фінансування:

ЄБРР, Е5Р

Тип Контракту:

Закупівля робіт

Тип оголошення:

Оголошення проторги

Дата випуску:

18/12/2014

Дата закриття:

 

Термін закінчення робіт:

10/07/2015
о 14:00 год. за місцевим часом

до 15 жовтня 2015 р.

Це Оголошення про торги опубліковано відповідно до Загального оголошення про закупівлі за цим проектом, яке було опублікованого на веб-сайті ЄБРР у розділі «Потенційні закупівлі» (Procurement Opportunities) 18 грудня 2014 р.

Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго», далі – Замовник, отримало кредит від Європейського банку реконструкції та розвитку (далі – Банк) для реалізації "Проекту реконструкції централізованого теплопостачання м. Львова".

У зв’язку з цим Замовник запрошує Підрядників до подання опечатаних конкурсних пропозицій для укладення наступного Контракту, що фінансуватиметься кредитними коштами:

  • Заміна магістральних мереж

Ділянка

трубопроводу

Адреса

Напрямок (ТК)

Дy, мм

L, м

1

вул. Драгана

ТК-1103/14 ÷ ТК-1103/18

500

395

2

вул. Луганська

ТК-728-20 м ÷ ТК-734/16

500

500

3

вул. Наукова

ТК-603 ÷ ТК-606

500

220

4

вул. Наукова

ТК-606 ÷ ТК-611

500

670

 

Разом

 

 

1 785

Для правомірності присудження Контракту Учасники торгів повинні відповідати наступним мінімальним критеріям:

1. Історія невиконання Контрактів

Послідовна історія попереднього невиконання та/або судові вироки протии Учасника чи будь-якого партнера спільного підприємства може призвести до відхилення конкурсної пропозиції.

2. Фінансовий стан

2.1. Наявність фінансової спроможності

Учасник повинен надати перевірені баланси підприємства за останні три роки, що демонструють стійкість його фінансового стану, зокрема довготермінову прибутковість. За необхідності Замовник наведе довідки в банках Учасників.

 

2.2. Середньорічний оборот

Середньорічний оборот фірми в особі єдиного Підрядника або сумарний середньорічний оборот спільного підприємства, консорціуму чи асоціації за останні три роки еквівалентом у 2,5 млн. євро, що розраховується на дату публікації Оголошення про торги на веб-сайті Банку.

2.3. Фінансові ресурси

Учасник торгів (єдине підприємство, спільне підприємство, консорціум чи асоціація) повинен продемонструвати, що в нього є доступ чи є в наявності ліквідні активи, не закладені реальні активи, кредитні лінії та інші фінансові засоби, достатні для забезпечення виробничого руху коштів за Контрактом, який оцінюється в еквіваленті принаймні 0,4 млн. євро (що розраховується на дату публікації Оголошення про торги на веб-сайті Банку) за три місяці, беручи до уваги зобов'язання Учасника за іншими Контрактами.

3. Досвід

Досвід Підрядника принаймні за трьома Контрактами за останні п’ять років, кожен вартістю принаймні 50% орієнтовної вартості цього Контракту, успішно і суттєво завершені та аналогічні пропонованому Контракту. Аналогічність базується на фізичному розмірі, складності, методиці/технологіях чи інших характеристиках, які описано в Томі III "Вимоги".

4. Персонал

Учасник повинен забезпечити належно кваліфікований персонал, зокрема для заміщення посад, зазначених у таблиці 2.2 “Персонал” у Розділі III “Критерії оцінювання та кваліфікаційного відбору”.

5. Обладнання

Учасник повинен володіти і мати гарантований доступ до (засобів прокату, оренди, згоду про покупку, наявність технологічного обладнання чи інших засобів) основних елементів обладнання в повному робочому стані, згідно з переліком, наведеним у таблиці 2.3 “Обладнання” в Розділі III “Критерії оцінювання та кваліфікаційного відбору”, та повинен продемонструвати, що, враховуючи прийняті зобов’язання, вони будуть доступні для виконання робіт за цим Контрактом. Учасник може також вказати альтернативне обладнання, яке він хотів би запропонувати для використання в Контракті, разом із поясненням до конкурсної пропозиції. 

6. Ліцензії (дозволи)

Учасник та його персонал повинні володіти і бути в змозі продемонструвати Замовнику до укладення Контракту всі необхідні дозволи та ліцензії на будівництво, передбачені законодавством України. За наявності таких ліцензій і дозволів на момент подання пропозицій необхідно надати їх копії. Всі такі ліцензії та дозволи повинні залишатися в силі протягом усього терміну Контракту.

7. Спільні підприємства

Партнерства, консорціуми чи об'єднання (ПКО) повинні відповідати таким мінімальним кваліфікаційним вимогам:

  • Головний партнер повинен принаймні на 80% відповідати всім критеріям кваліфікаційного відбору щодо руху коштів та фінансового стану, які наведено вище;
  • Інші партнери повинні принаймні на 20% відповідати всім критеріям кваліфікаційного відбору щодо руху коштів та фінансового стану, які наведено вище;
  1. ПКО повинно відповідати сукупності критеріїв щодо персоналу, середньорічного обороту і фінансового стану, які наведено вище.

Участь у торгах для Контрактів, які фінансуються кредитними коштами Банку, відкрита для фірмі з будь-якої країни. Кредитні кошти Банку не можуть використовуватися для оплати фізичним або юридичним особам чи для імпорту товарів, якщо така оплата чи імпорт забороняється рішенням Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй за РозділомVII Статуту Організації Об'єднаних Націй.

Конкурсну документацію можна отримати за адресою, наведенною далі, після сплати невідшкодовного грошового збору в сумі, еквівалентній 200 євро, яку необхідно сплатити Львівському міському коммунальному підприємству «Львівтеплоенерго» на рахунок:

для оплати з-за кордону:

рахунок № 26009012543501

у ПАТ "АЛЬФА-БАНК", Київ, Україна

код SWIFT: ALFAUAUK

банк-кореспондент:

рахунок № 400886465400

Commerzbank AG, Frankfurt am Main, Germany

SWIFT: COBADEFF

 

для місцевих платежів:

рахунок № 26009012543501уПАТ "АЛЬФА-БАНК"

Після отримання належних доказів сплати невідшкодовного грошового збору документація негайно надсилається кур’єрською поштою, однак за можливу втрату документів або доставлення їх із запізненням відправник відповідальності не несе. На окремий запит документацію також можна надіслати електронною поштою після пред’явлення потенційним Учасником торгів належних доказів сплати невідшкодовного грошового збору. В разі виявлення відмінностей між електронним і друкованим примірниками документів перевага надається друкованому примірнику.

Всі Конкурсні пропозиції повинні супроводжуватись Конкурсною гарантією на суму 25 000 євро і повинні бути доставлені за адресою, наведенною далі, до 14:00 год. 10/07/2015р. включно за місцевим часом, коли їх буде розкрито у присутності представників від Учасників, які забажають взяти участь у процедурі.

Отримати детальну інформацію, переглянути і придбати конкурсну документацію, а також ознайомитися з реєстром потенційних Учасників торгів, які придбали конкурсну документацію, можна за наступною адресою:

п. Степанія Гнатчук
ЛМКП «Львівтеплоенерго»
вул. Данила Апостола, 1, м. Львів, 79040, Україна

Тел.: +38 (032) 267 31 31
Факс: +38 (032) 297 07 43
e-mail:
office_lte@lte.lviv.ua