AIESEC проведе у Львові проект для дітей та молоді «KIDS` POWER»

  • 13.02.2017, 12:30
  • Марія Демчина
Міжнародна організація AIESEC проводить в Україні проект «KIDS` POWER», що дає змогу дітям отримати неймовірний досвід, побувати в міжкультурному середовищі та покращити рівень володіння англійської мови, не покидаючи рідні містечка. У Львові проект триватиме з 17 по 19 лютого. Запрошують учнів старших класів та всіх охочих до участі.

«KIDS` POWER» – проект, який направлений на розвиток дітей із невеличких міст Львівської області. У проекті беруть участь 7 іноземних стажерів, зокрема з Китаю, Єгипту та Туреччини. Протягом 4 тижнів волонтери перебуватимуть у трьох містах: Стрий, Сколе та Дрогобич, де викладають для дітей програму розвитку лідерства.  А вже з 17 по 19 лютого проект реалізовуватиметься у Львові.

Організатори вважають, що лідерство – це та річ, яка необхідна сучасній молоді. Це те, що робить її вільною та сильною, вчить брати на себе відповідальність і не боятися. Саме це було мотивом створення проекту. «Як же можна змотивувати себе до руху, якщо не знаєш свого напрямку? Тому для повнішого досягнення цієї цілі організатори запланували інформаційні та цікаві семінари, що проводитимуться по вихідних від спікерів організації AIESEC, а також інших організацій, таких як: CACTUS, ФРІ, Львівський обласний учнівський парламент та інші», - розповідають організатори.

Зокрема, 17 лютого діти старших класів матимуть змогу познайомитись з культурою різних країн та поспілкуватись з іноземними волонтерами. 18 та 19 лютого проводитимуться тренінги на актуальні та розвиткові теми. Зокрема, говоритимуть про лідерство, громадську активність, тайм-менеджмент, ефективну комунікацію.

Заходи відбуватимуться у Львівському обласному молодіжному центрі (вул. Винниченка 12). 17 лютого – о 15:00, 18 лютого – о 10:30, 19 лютого – о 12:30. Вхід вільний. Реєструйся – ТУТ (https://goo.gl/forms/Wyipq8UrJMaZ7T7R2)

Контактний телефон: 0638878369 – Соломія (організатор проекту).