Відкрито прийом заявок на участь у Днях європейської спадщини 2023

  • 07.06.2023, 15:06
  • 1019
  • Пресслужба ЛМР
Цьогоріч Дні європейської спадщини відбуватимуться у Львові 8-10 вересня під темою «Жива спадщина». Координатори відкрили прийом заявок для учасників. Будь-яка людина, організація чи установа, що має ідеї і зацікавлена провести свій тематичний захід, може подавати заявку до 30 червня.

Що є живою спадщиною? Звичаї, знання і навички, цінності, переконання, стиль життя та пов’язані з ними артефакти – нематеріальна спадщина, яку ми успадкували і використовуємо досі. Спадщина, яка визнана спільнотами чи окремими людьми як частина їхньої культурної спадщини.

Під час ДЄС 2023 будуть досліджувати живу спадщину Львова і регіону через їжу, музику, мистецтво, одяг, танці, ремесла, обряди, традиції, усну народну творчість, які передаються з покоління в покоління.

Усі заходи в межах Днів європейської спадщини є безкоштовними та базуються на ініціативі людей, яким небайдужа історія їхнього міста.

Форма для подачі заявки та деталі: https://forms.gle/xFrCrUXjfTE8b57h7

Дні європейської спадщини у Львові у Facebook: https://www.facebook.com/EHDsLviv; Instagram: https://www.instagram.com/ehd.lviv/

Контакти координаторів: Львівський туристичний офіс, Яна Савчук – +38 (032) 297-57-53, ehd.lviv@gmail.com