Завдяки підтримці партнерів, українські діти зможуть поїхати на відпочинок-реабілітацію у Хорватію

  • 28.05.2024, 17:47
  • 138
  • Пресслужба ЛМР
Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із Головою хорватської Асоціації підтримки та заохочення єдності «Хорватія допомагає» Джурджою Адлешич. У межах зустрічі обговорили можливості організації відпочинку та реабілітації для дітей, які постраждали від війни.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

фото Романа Балука для Львівської міської ради
Перш ніж зустрітися з мером, делегація відвідала різні об’єкти реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ, зокрема ті, які займаються дитячою реабілітацією. Відтак, з міським головою гості з Хорватії обговорили, як місто справляється із потоком пацієнтів, які є засоби лікування та реабілітації для людей, що отримали травми внаслідок війни.

Джурджа Адлешич розповіла про плани Асоціації, яку вона очолює, щодо організації відпочинку українських дітей у Хорватії. У хорватському місті Рієка є спеціальний комплекс, який розташований на березі моря і є повністю інклюзивним, тож він може найкраще підійти для такого відпочинку-реабілітації. Відтак під час зустрічі домовились, що центр НЕЗЛАМНІ буде співпрацювати із хорватськими колегами для швидкої і якісної організації таких поїздок для дітей, що постраждали від війни.