У Зарудцях готують першу земельну ділянку для продажу на аукціоні

  • 03.05.2023, 16:38
  • 608
  • Пресслужба ЛМР
У с. Зарудці, що у Львівській МТГ, на земельних електронних торгах продаватимуть комунальну землю. Цільове призначення ділянки – під комерційні потреби. А саме: під будівництво та обслуговування будівель торгівлі. Про це розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Ділянка, площею 0,17 га, має кадастровий номер, розташована на вул.І.Франка, навпроти школи. Нині вона пустує.

«На найближчому засіданні сесії Львівської міськради розглядатимуть  питання щодо надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки. Це буде перший аукціон у Зашківській громаді. Рішення про це прийняла ще попередня сільська рада наприкінці своєї каденції», - розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Нагадаємо, цьогоріч у Львівській МТГ на аукціоні планують продати ще кілька ділянок у Дублянах та Малих Підлісках. Також під комерцію: для будівництва СТО та торговельного комплексу. 

«Після аукціону ці землі, які наразі пустують, мають максимально запрацювати на користь громади. А частина коштів від земельних торгів піде на розвиток громад, в яких продали ділянку», - додали у департаменті міської агломерації ЛМР.