Учні Зашківського ліцею виграли грант на облаштування медіатеки

  • 19.05.2023, 15:59
  • 419
  • Пресслужба ЛМР
Учні 10-го класу Зашківського ліцею взяли участь в інноваційній програмі та отримали 60 тис. грн на створення сучасної медіатеки. Це буде простір і для книг, і для спільного перегляду фільмів з новим проектором та зоною для читання і відпочинку. Зокрема, вже закупили новий стелаж для книг, проектор, пуфи, канцтовари та решту необхідних для медіатеки речей. Про це розповіли в департаменті міської агломерації ЛМЛ.

Цікаво, що перший крок до реалізації такого важливого проєкту зародився в укритті, де старшокласники перебували під час однієї з повітряних тривог.

«Учителька біології та хімії Вікторія Тимошенко в укритті моніторила соцмережі і натрапила на пропозицію від ЮНІСЕФ UPSHIFT – для тих, хто хоче творити зміни у своїй громаді, і кому від 14 і до 24 років. Розповіла про таку можливість учням. Зголосилися десятикласники. І одразу ж, в укритті, почали заповнювати анкету для участі у проєкті», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Після того, як учні подали заявку, їх запросили у Львів на чотириденне навчання, яке організував Молодвіж. Центр. Під час навчання відбулася і попередня презентація. Далі були допрацювання проєкту і омріяні 60 тис. грн.

Наразі у навчальному закладі тривають активні роботи з облаштування нового простору, який з’явиться тут завдяки розумним та активним учням.