У Рясне-Руському облаштували пандус при вході до адмінбудівлі

  • 13.12.2023, 16:38
  • 179
  • Пресслужба ЛМР
У Рясне-Руському облаштували пандус до адмінбудівлі, де зокрема розташований і Офіс громади. На сьогодні це вже четвертий Офіс Львівської громади, який має доступну інфраструктуру. Про це розповіли у департаменті міської агломерації, який був замовником відповідних робіт.

«В адмінбудівлі у Рясне-Руському працює Офіс громади та місцева амбулаторія. Пандус та заїзд до нього зробили так, аби маломобільні люди могли пересуватися без сторонньої допомоги.

Формування безбар’єрного простору триває і в інших громадах Львівської МТГ.  До кінця грудня кнопками виклику заплановано облаштувати офіси громад у Брюховичах, Винниках, Грибовичах, Малехові та Лисиничах. Раніше це зробили у Гряді та в Дублянах. Водночас тривають точкові пониження бордюрів на зупинках громадського транспорту та біля пішохідних переходів», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Нагадаємо, особливу увагу приділили облаштуванню безбар'єрності біля Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих у Винниках. Там тривають роботи з пониження бордюрів. «Вулицю Івасюка роблять максимально безбар'єрною. Під час війни – це не лише питання комфортного та зручного для всіх простору, а насамперед - безпека та створення умов для тих, хто потребує реабілітації»,  – наголосили в департаменті міської агломерації.