Фахівці розробляють детальний план території для скверу у Винниках

  • 29.01.2024, 17:12
  • 261
  • Пресслужба ЛМР
Працівники управління архітектури та урбаністики ЛМР працюють над детальним планом для майбутнього скверу у Винниках. Йдеться про територію біля будівель ЦНАПу та ГО «Оселя», що на вул. Галицькій, 12.

«Щоб упорядкувати всі моменти з містобудівною документацією, у конкретному випадку треба було розробляти детальний план території. Наприкінці минулого року на сесії міськради проголосували за таку ухвалу. Нині над цим документом працює управління архітектури і урбаністики.

Зокрема, згідно із ДПТ, буде передбачено місце для скверу та окреме – для парковки. Адже біля скверу працюють ЦНАП та ГО «Оселя», - розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Поки вирішують юридичні питання, працівники організацій, що по сусідству, прибирають і поступово облагороджують майбутній сквер.

Нагадаємо, раніше тут уже висадили перші клени та граби на честь загиблих воїнів. Це відбулося за ініціативи і фінансової участі працівників Реабілітаційного центру «Джерело» та допомоги Офісу громади у Винниках в межах акції «Хочу посадити дерево».

«Мешканці підтримали таку ініціативу, тож і надалі тут висаджуватимуть дерева на честь усіх загиблих Героїв нашого міста», – розповів керівник Офісу Львівської громади у Винниках Богдан Шустер.