Львівський мистецький центр запрошує на експозицію трофейного російського безпілотника, який незабаром розіграють за донати

  • 31.01.2023, 10:05
  • Пресслужба ЛМР
Львівський муніципальний мистецький центр запрошує долучатись до розіграшу трофеного російського безпілотника, щоб зібрати кошти на авто для бригади, яка такі ж літальні апарати знищує.

Ворожий безпілотний літальний апарат «Орлан-10» для експозиції у Муніципальному мистецькому центрі люб’язно наданий А2892 зенітно-ракетного полком сухопутних військ. Саме для них волонтери і збирають кошти на мікроавтобус.

Це один із десятків трофеїв полку. Саме цей планер БПЛА зберігся в повністю комплектному і робочому стані. Об’єктивно, це одна з найкращих і найефективніших безпілотних платформ в світі, і, на жаль, велика проблема для наших військ на полі бою.

Але вже майже рік герої протиповітряної оборони створюють росіянам такі проблеми і втрати в пілотованій і непілотованій техніці, що загарбники не ризикують наближатись в зону ураження полка. Ні про яке панування в повітрі над лінією фронту, поки їх так нищить А2892-й ЗРП мови йти не може. Саме тому, для ворога полювання на українські засоби ППО переднього краю стали найпріорітетнішим завданням.

Аби нищувати безпілотники, українські військові постійно переміщуються на суттєві відстані, вони фактично живуть і працюють в машині. Бійці готові боронити наше небо, але потребують нашої допомоги, тож усіх просять долучайтесь до збору на новий мікроавтобус для А2892-й ЗРП.

ЯК ДОЛУЧИТИСЬ?

Взяти участь у лотереї «Орлан-10» можна, задонативши від 200 грн, проте воїни будуть вдячні за будь-який внесок.

Ціль – зібрати 1,2 млн грн.

Посилання на банку – https://send.monobank.ua/jar/7SQ92JWne2