Міський голова Львова пропонує скоротити у 2012 році видатки на управління Львівської міської ради

  • 03.01.2012, 15:04
  • 1222
Сьогодні під час розгляду на виконавчому комітеті питання про бюджет міста на 2012 рік (рішення виконавчого комітету «Про основні показники загального фонду міського бюджету м. Львова на 2012 рік»), міський голова Львова Андрій Садовий запропонував скоротити видатки на державне управління.

Мова йде про те, що сума, яка рішенням виконавчого комітету сьогодні затверджена на управління, є значно меншою, ніж у 2011 році. Треба врахувати, що є індексація, зросла мінімальна заробітна платня. Ми свідомо пішли на зменшення суми, бо повинні самі показувати приклад. Нема іншого варіанту, як скорочення. Йдеться про мінімум як 100 людей. Будемо переглядати усі департаменти, усі посади.

Я сьогодні дам розпорядження, щоб будь-які оформлення на роботу погоджувались тільки з відділом кадрів Львівської міської ради, навіть рішення у районних адміністраціях. Цього року переходимо на достатньо жорсткий режим економії

міський голова Львова

Андрій Садовий.

Нагадаємо, по державному управлінню на 2012 рік пропонувалось 113 млн грн, а затверджено – 101 млн 500 тис грн видатків.

Я думаю, що цей рік буде одним із найбільш складних, і ми повинні показати приклад з себе. Ми повинні скоротити 100 урядників міської ради. Це є болючий крок. Інших варіантів нема. Бо ми не назбираємо 145 млн на житлово-комунальне господарство.

міський голова Львова

Андрій Садовий.