У Львові звітували про роботу Львівського Регіонального відділення асоціації міст України у 2011 році

  • 27.01.2012, 15:31
  • 982
Сьогодні, 27 січня, у міській раді пройшли збори Львівського Регіонального відділення асоціації міст України. Про проведену у 2011 році роботу відзвітував виконавчий директор Львівського РВ АМУ Василь Абаімов.

На зборах були присутні міський голова Львова Андрій Садовий, перший заступник голови Львівського РВ АМУ Віталій Загайний, міські голови міст Львівщини.

Загалом роботі Львівського РВ АМУ дано позитивно оцінку. Серед побажань щодо діяльності у 2012 році - запрошення на засідання Львівського РВ АМУ керівника ЛОДА та стажування у Львівській міській раді працівників міських рад Львівщини.

Було б добре, якби наші працівники могли переймати досвід у певних галузях у колег з мерії Львова

міський голова Городка

Микола Савка.

Міський голова Андрій Садовий підтримав таку ініціативу.

Ми відкриті для всіх. Жодних табу нема. У нас за останні роки пройшло стажування близько 5 тис. студентів. Також ми готові поділитися напрацюваннями Інституту міста – Стратегією розвитку міста. Я переконаний, що такий документ має бути у кожному місті

міський голова Львова

Андрій Садовий.

Перший заступник голови Львівського РВ АМУ Віталій Загайний окреслив основні напрямки діяльності у 2012 році. Це туризм, житлово-комунальна сфера, енергозбереження та кадрова робота.