Сьогодні про свою роботу прозвітував найбільший департамент ЛМР

  • 06.02.2012, 19:19
  • 941
Сьогодні розпочались звіти виконавчих органів Львівської міської ради за проведену у 2011 році роботу. Серед перших підсумки роботи у минулому році підбив найбільший департамент ЛМР – департамент гуманітарної політики. Доповів членам виконкому в.о. директора департаменту Володимир Зуб.

Наш департамент особливий не лише тим, що він найбільший. Особливість нашої роботи полягає в тому, що всі ми працюємо безпосередньо з людьми, тому основна наша направленість – виконувати свою роботу якісно, аби мешканці відчували, що місто має добру медичну базу, якісну освіту та умови в ній, добру культурну складову.

наголосив перед початком доповіді Володимир Зуб.

До уваги присутніх були звіти про роботу управління освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту. Відтак, заслухавши звіт директора департаменту члени виконавчого комітету не мали зауважень до роботи департаменту. Оцінку роботі підрозділу виконавчий комітет дасть на одному із найближчих засідань.

Нагадаємо, розпорядженням міського голови затверджено графік слухань звітів про роботу виконавчих органів ради за 2011 рік. Відтак, 6 лютого розпочались перші слухання. Ознайомитись з графіком слухань звітів можна за посиланням: http://www.city-adm.lviv.ua/news/government/17066-vikonavchi-organi-lvivskoji-miskoji-radi-prozvitujut-za-robotu-v-2011-roci