Подолано вето міського голови щодо 5 ухвал

  • 16.02.2012, 17:22
  • 1385
Сьогодні на засіданні сесії Львівської міської ради подолано вето міського голови щодо 5 ухвал. Здебільшого – це земельні питання.

Відтак, подолано вето щодо таких ухвал: «Про користування ПП «Вілла Марія» земельною ділянкою на вул Пластовій, 10», «Про користування ОСББ «Кам’янецька-24» земельною ділянкою на вул Кам’янецькій, 24», «Про продовження ТзОВ «Краківський ринок» терміну оренди земельної ділянки на вул Базарній», «Про погодження гр. Баранецькому Р.Г. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул П. Шеремети, 27», «Про погодження гр. Настасюк Л.Ф. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул Любінській, 29».

Як зазначила у зауваженнях начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, щодо земельної ділянки на вул Шеремети, 27 існує спір між сусідами, відповідно до законодавства, кожен зі сусідів має право на цю ділянку, тому безпідставно надавати у власність цю землю лише одній людині.

Питання щодо земельної ділянки на вул Любінській, 29, розглядалось ще рік тому. Ця ділянка є вільна. Існує кілька звернень щодо надання цієї ділянки у власність. Це питання винесено на розгляд міської ради на підставі рішення суду. Однак, це рішення оскаржене і розгляд питання знаходиться у Апеляційному адміністративному суді. Раніше були рішення комісій про відмову надання земельної ділянки громадянці

Настасюк. Управління природних ресурсів готувало документи щодо продажу цієї земельної ділянки через аукціон. Відповідно, це питання могло б бути винесене на аукціон на початку весни

Гелена Пайонкевич.