За 2011 рік у Львові зареєстровано 54 нові громадські організації

  • 17.02.2012, 09:43
  • 1080
У 2011 році у Львові активно створювали нові громадські організації та реєструвалися нові підприємства. Про це йдеться у звіті про роботу у 2011 році управління державної реєстрації.

Протягом минулого року управління здійснювало організацію та координацію  роботи державних реєстраторів, державну реєстрацію чи перереєстрацію, ведення Реєстру громадських організацій, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадських формувань з охорони порядку і державного кордону тощо.

Так, проведено державну реєстрацію 9401 юридичної особи та 36496 фізичних осіб-підприємців. Водночас проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності 1650 юридичних осіб і 6716 фізичних осіб-підприємців. За 2011 рік зареєстровано: 54 міські громадські організації та 51 об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

Від реєстраційного збору у місцевий бюджет поступило 462,9 тис. грн., що на 7,7% більше  від запланованого показника.

Нашим управлінням в минулому році забезпечено проведення щомісячного моніторингу створення робочих місць на підприємствах, установах та організаціях міста, управлінням щомісячно та щоквартально надавалось департаменту економічної політики Львівської міської ради, Головному управлінню економіки та інвестицій Львівської обласної державної адміністрації  зведені показники проведення державної реєстрації у м. Львові.

в. о. начальника управління державної реєстрації

Володимир Дуда.