Міський голова Львова відзначив Подяками працівників Львівського державного університету фізичної культури

  • 22.02.2012, 10:55
  • 1285
Подяками від міського голови за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичного виховання та спорту та високий професіоналізм було відзначено Жданову Ольгу Миколаївну – професора, завідувача кафедри рекреації та оздоровчої фізичної культури, кандидата педагогічних наук, майстра спорту – з нагоди 60-річчя від дня народження;  Маланчук Галину Григорівну – доцента кафедри історії та методики фізичного виховання, кандидата наук з фізичного виховання і спорту – з нагоди 50-річчя від дня народження, Зубрицького Любомира  Севастьяновича – доцента кафедри зимових видів спорту, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України – з нагоди 75-річчя від дня народження.

Також міський голова відзначив подяками Петрусенко Олександру Василівну - тренера  та Передерій Аліну Володимирівну – координатора у Львові спеціальної олімпіади в Афінах  за підготовку дітей особливими потребами до участі у спеціальній олімпіаді в Афінах та здобуття  ними золотих медалей.

Довідка

Жданова Ольга Миколаївна

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, професор, майстер спорту з кульової стрільби. У Львівському державному університеті фізичної культури працює з 1974 року. Загальний стаж роботи в університеті становить 34 роки, науково-педагогічний стаж 31 рік. У 1983 році захищено кандидатську дисертацію на тему: «Соотношение и взаимосвязь массового спорта и спорта высших достижений на современном этапе советского общества», присуджено науковий ступінь кандидата педагогічних наук. Викладає такі навчальні курси: Управління в сфері фізичного виховання і спорту

Оздоровча фізична культура

Організаційна практика

Опублікувала близько 120 друкованих праць. В їх числі навчальні посібники з грифом Міністерства освіти і науки України.

Маланчук Галина Григорівна

доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидат наук з фізичного виховання і спорту (відповідальна за організацію і проведення практик студентів). Автор понад 20 наукових та навчально-методичних праць. Викладає такі навчальні дисципліни:

Теорія і методика фізичного виховання

Педагогічна практика Зубрицький Любомир Севастьянович – доцент кафедри зимових видів спорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Маланчук Галина Григорівна

Кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, майстер спорту з гімнастики. Координатор Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Спеціальна олімпіада України». Автор понад 70 наукових та науково-методичних публікацій. Основні праці: навчальні посібники, рекомендовані Міністерством освіти і науки України «Параолімпійський спорт» (у співавторстві, 2001) та «Вступ до теорії спорту інвалідів» (у співавторстві, 2008),   патент України «Спосіб сенсомоторного тренування бистрості простих реагувань спортсменів з наслідками церебрального паралічу» (у співавторстві, 2002), «Студентська наукова робота: підготовка, написання та захист курсової, кваліфікаційної, дипломної та магістерської робіт» (у співавторстві, 2006).

Викладає навчальні дисципліни:

Теорія і методика спорту вищих досягнень;

Загальна теорія підготовки спортсменів;

Теорія і методика підготовки кваліфікованих спортсменів;

Теоретичні основи спорту інвалідів

Спорт інвалідів

Петрусенко Олександра Василівна

Вчитель фізичного виховання спецінтернату для дітей з важкими порушеннями мовлення.