На новий цикл тренінгів і майстер-класів запрошує програма «Перший кар’єрний крок»

  • 19.04.2012, 10:44
  • 1139
Від завтра, 20 квітня, у рамках навчання для учасників програми «Перший кар’єрний крок» розпочинається новий цикл тренінгів та майстер-класів від фахівців різних сфер.  Програма стажування запрошує до участі у навчаннях усіх стажерів та охочих.

Як розповідають у відділі кадрів ЛМР, завтра, 20 квітня, о 17.00 год відбудеться майстер-клас від керівника відділу кадрів ЛМР Галини Бордун на тему: «Як подати себе: особливості співбесіди». Приміщення – мала сесійна залаЛМР (230 каб.).

Під час зустрічі можна буде отримати  відповіді на питання:

    як правильно скласти резюме; як вигідно за презентувати себе на співбесіді; почути про всі особливості працевлаштування.

Зареєструватися на зустріч необхідно в он-лайн анкеті за посиланням: http://bit.ly/IG4tfT.

25 квітня о 16.00 год відбудеться тренінг «Практики туристичного бізнесу» від управління туризму ЛМР та програми стажування «Перший кар’єрний крок». Навчання проходитиме в управлінні освіти ЛМР (пл. Ринок, 9; 3-й поверх, конференц-зал).

Зокрема, тренінг «Практики туристичного бізнесу» включатиме наступні теми:

16.00-17.00 год – «Організація екскурсійних послуг: особливості співпраці туристичних фірм з екскурсоводами та іншими надавачами туристичних послуг. Навчання проводитиме керуючий партнер туристичної фірми «Марк Тур», викладач кафедри туризму ЛНУ ім. І. Франка, практичний екскурсовод В’ячеслав Ярмолович.  

17.00-18.00 год – «Робота зі залучення туристів як один із напрямків маркетингу ресторанного бізнесу». Навчання проводитиме директор з маркетингу мережі ресторанів «Кумпель Груп» Денис Ринський.

Зареєструватися на зустріч необхідно в он-лайн анкеті за посиланням:  http://bit.ly/Io8GZU.

27 квітня о 17.00 год відбудеться майстер-клас на тему: «Секрети презентації», який проведе керівник  управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Андрій Москаленко. Приміщення – мала сесійна залаЛМР (230 каб.).

Зареєструватися на зустріч необхідно в он-лайн анкеті за посиланням: http://bit.ly/HToSAy.

11 травня о 17.00 год відбудеться тренінг «Розробка стратегії» від в. о. голови правління Інституту міста Олександра Кобзарєва. Приміщення – мала сесійна залаЛМР (230 каб.).

Зареєструватися на зустріч необхідно в он-лайн анкеті за посиланням:  http://bit.ly/Itm2ku.

Крім того, наприкінці травня відбудеться майстер-клас на тему: «Успішний соціальний проект» від голови ГО «САМІ» Андрія Породка та представників «Львівської освітньої фундації».

Довідка

Додаткову інформацію про цикл навчань в рамках програми «Перший кар’єрний крок» можна отримати за тел.: 297 57 59.