«Рада зобов’язана заслухати звіт», - А. Садовий

  • 30.08.2012, 12:13
  • 788
Сьогодні, 30 серпня, під час пленарного засідання сесії міської ради розгляд питання про звіт за роботу виконавчих органів Львівської міської ради за 2011 рік перенесено.

Мова йде про звіт за роботу виконавчих органів Львівської міської ради, який Рада зобов’язана заслухати. Це обов’язок відповідно до Закону «Про місцеве самоврядування» та Конституції України. Попередньо 4-5 разів Рада відмовляється слухати звіт за роботу виконавчих органів влади. Ви можете приймати будь-які рішення в результативній частині, але це ваш обов’язок – заслухати. Мій обов’язок – на кожне пленарне засідання – чергове чи позачергове – це питання включати. Чому колеги-депутати бояться звіту за роботу виконавчих органів, я не можу зрозуміти.

Навіть знайшли причину – не профінансували книжку. Я наголошую, що 70 тис грн. переведено на рахунок управління освіти. Ми закупили перший посібник – для 5-тих класів, закупимо і наступний – для 10-11-тих класів

міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, за перенесення питання «Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2011 рік» проголосувало 55 депутатів.