Консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій щодо проекту «Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року»

  • 21.06.2012, 13:20
  • 1152
Зміст матеріалів винесених на обговорення:

-   проект «Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року». 

Мета проведення консультацій з громадськістю: залучити до громадського обговорення об’єднання громадян та окремих громадян, яких цікавить стратегія гуманітарного розвитку України, а саме питання культури, науки, освіти, охорони історичної спадщини, міжетнічних і міжконфесійних відносин, гендерної рівності, охорони природного середовища та охорони здоров’я, розвитку громадянського суспільства. 

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації. Також будуть розглянуті на рівних правах письмові та усні пропозиції.

Строк подання пропозицій та зауважень: до 13 липня 2012 року. 

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції:  (032) 2999-555.

Контактна особа: Вагіла Марія Леонідівна – начальник відділу зв’язків з громадськістю.

Електронні скриньки для подання пропозицій в режимі електронного листування: uwp@loda.gov.uamarichka.vagila@gmail.com

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 79008 м. Львів, вул. Винниченка, буд. 18, Львівська обласна державна адміністрація, Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації. 

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 30 липня 2012 року на веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації www.loda.gov.ua у розділі «Консультації з громадськістю». 

Розпорядження голови обласної державної адміністрації від 8 червня 2012 року №/0/5-12 «Про проведення публічного громадського обговорення проекту «Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року».

План заходів з організації та проведення публічного громадського обговорення проекту «Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року».

Концепція