«Найважливіше – це діти», - О. Синютка на відкритті Ярмарку дитячого дозвілля

  • 06.09.2012, 15:42
  • 2105
  • Андрій Яремко
Ярмарок дитячого дозвілля урочисто відкрито. Протягом 3 днів, до суботи, 8 вересня, батьки та діти, відвідавши Ярмарок зможуть обрати вид заняття для своєї дитини. На Ярмарку представлено більш, ніж 250 гуртків.

Найважливіше – це діти. Львів має бути комфортним для дітей. Такий Ярмарок дає можливість зібратися дитячим центрам разом, аби допомогти батькам знайти корисне заняття для дітей, а дітям – обрати напрямок, в якому розвивати свої здібності. Важливо, щоб батьки розуміли важливість цього, адже обравши вид заняття – дитина розвивається, стає здоровішою.

Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова

Нагадуємо, цими днями у Львові відбувається найбільша подія з промоції можливостей для творчого розвитку дитини. 6, 7, 8 вересня у Львівському палаці мистецтв організатори дитячих гуртків, керівники клубів, танцювальні колективи, вокальні ансамблі проводитимуть майстер-класи, показові виступи, презентації для дітей, батьків та всіх відвідувачів Ярмарку.

У Ярмарку дозвілля беруть участь 57 організацій: 19 великих центрів дитячо-юнацької творчості, 6 представництв дитячих клубів, які діють в кожному районі Львова, 3 школи іноземних мов, 4 навчально-розвивальні заклади, 2 бібліотечні системи, 11 танцювальних клубів та ще 12 дитячих творчих студій.

Загалом, на Ярмарку представлено 250 гуртків різного спрямування: художнього, технічного, природничого, вокального, хореографічного, краєзнавчого.

На території Ярмарку діє 3 показові майданчики. На сцені актового залу відбуваються виступи великих інструментальних, вокальних та хореографічних колективів. На майданчику 1-го поверху проводяться показові виступи з бальних та сучасних танців, вистави та конкурси, а на 2-му поверсі всі бажаючі можуть брати участь в різноманітних майстер-класах.

Ярмарок дитячого дозвілля було організовано за підтримки офіційного спонсора ― Торгової марки «Квас Тарас», а також спонсорів: Торгової мережі «Барвінок», кондитерської фабрики «АВК», Торгової марки «Лімо» та ювелірного дому «Заріна».
Партнерами Ярмарку дитячого дозвілля є Львівський Палац Мистецтв та ПАТ «ГАЛ-ЕКСПО».
Генеральний інформаційний партнер Ярмарку дитячого дозвілля ― ТРК «ЛЮКС». Інформаційні партнери: zaxid.net, радіо «Незалежність», «Львівська газета», «Високий Замок», 032.ua, Pozaklasno.com, infolviv.net, «МамаміЯ», «МамаТато».