У Львові вручать дипломи учасникам програми «Перший кар’єрний крок

  • 07.09.2012, 10:15
  • 1584
  • Андрій Яремко
Незабаром, 19 вересня, о 14.00 год в приміщенні великої сесійної зали Львівської міської ради отримають дипломи 150 стажувальників. Вручення відбудеться за результати навчання та стажування в рамках програми «Перший кар’єрний крок». Дипломантів обрали в структурних підрозділах за результатами стажування першого півріччя 2012 року.

В межах вручення відбудеться виступ міського голови Львова про «Можливості та перспективи розвитку молоді у місті Львів сьогодні» та лекція Павла Шеремети на тему «Як досягти успіху в ХХІ азійському столітті».

У холі великого сесійного залу відбудеться зустріч із представниками шести великих та успішних компаній Львова, що розкажуть про перспективи працевлаштування, ознайомлять із їхньою діяльністю та представлять власну промоційну продукцію.

Нагадуємо, що програма стажування «Перший кар’єрний крок» - це унікальний проект, що реалізовується Львівською міською радою та Центром громадянських ініціатив. Метою цього проекту є залучення молоді до навчання в органах місцевого самоврядування, можливість зробити свій перший кар’єрний крок на благо громади міста Львова та самореалізації себе.

За детальною інформацією просимо звертатися: м. Львів, пл. Ринок 1, каб. 215 , тел..297 57 59.