А.Садовий про вакансії в ЛМР: «Запрошую всіх, хто має бажання працювати для громади, подавати свої пропозиції»

  • 17.09.2012, 15:13
  • 1969
Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, оголошено конкурс на заміщення вакантної посади керівника управління освіти міста. Керівника управління культури наразі не визначено. Ймовірно, що цю посаду обійме хтось з фахових людей, які вже працюють в мерії.

Якщо говорити про управління освіти, то є оголошений публічний конкурс. Запрошую всіх, хто має бажання працювати для громади, подавати свої пропозиції. Якщо говорити про управління культури, то ми шукаємо внутрішні резерви. У нас є декілька працівників, які мають відповідний фах і можливо будемо робити певні переміщення. Цього тижня хотів би, щоб керівник обійняв нову посаду.

Щодо управління архітектури, то ці функції покладені на керівника департаменту містобудування Андрія Павліва, який ще до роботи у місті був проректором Львівської політехніки, очолював Інститут архітектури. Тому, я думаю, що він як фаховий архітектор чітко зможе виконувати ці обов’язки. Сьогодні він працюватиме і головним архітектором, і керівником департаменту.

Андрій Садовий, міський голова Львова