Завтра стажери міської ради отримають дипломи

  • 18.09.2012, 13:09
  • 1344
  • Олена Бідуляк
Завтра, 19 вересня о 14:00 у великій сесійній залі Львівської міської ради кращі стажери першого півріччя 2012 року отримають заслужені дипломи та відзнаки за результатами програми стажування «Перший кар’єрний крок».

В рамках заходу відбудеться лекція Павла Шеремети, позаштатного радника міського голови, партнера регіонального Інституту Стратегії Блакитного Океану Східної Європи та Центральної Азії, члена дорадчої ради Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) та першого декана Києво-Могилянської бізнес-школи.

Лекція П.Шеремети на тему «Як досягти успіху у ХХІ азійському столітті» - це цікаво, енергійно, далекоглядно, це по-іншому. Це особистість, яка в час глобалізації, відкритості кордонів, в час полікультурності та полідисциплінарності може поділитись власним досвідом так, щоб молодь його почула. Це корисно для учасників програми стажування «Перший кар’єрний крок», адже в контексті тих можливостей, які відкриває програма стажування, -  це діяти і не боятись креативно мислити і мріяти. Мати ідею, і розуміти, який мій індивідуальний внесок у розвиток міста Львова.

Галина Борун, начальник відділу кадрів апарату виконкому

Нагадаємо, програма стажування «Перший кар’єрний крок» - це унікальний проект, що реалізовується Львівською міською радою та Центром громадянських ініціатив. Метою даного проекту є залучення молоді до навчання в органах місцевого самоврядування, можливість зробити свій перший кар’єрний крок на благо громади міста Львова та самореалізації. Це один з найкращих прикладів синергії органів місцевого самоврядування та громадських організацій в Україні.

За детальною інформацією пслід звертатися: м. Львів, пл. Ринок 1, каб. 215 , тел..297 57 59