Понад 130 молодих львів’ян пройшли стажування в Львівській міській раді

  • 19.09.2012, 19:13
  • 1240
Понад 130 молодих львів’ян сьогодні, 19 вересня, отримали дипломи учасника програми «Перший кар’єрний крок». Перед нагородженням відбулася лекція Павла Шеремети, засновника Києво-Могилянської Бізнес-Школи. В ній йшлося про філософію життєвого успіху, впровадження інновацій та перспективи України у світі. Він і нагороджував учасників.

Фото: Олександр Мазуренко
Фото: Олександр Мазуренко

Марта Завербна, працівник відділу кадрів ЛМР розповіла,  що найкращі зі стажерів вже отримали пропозиції роботи в різних фірмах.

Битва завжди  виграється ще до її початку. Існує  три правила: нічого не очікувати, нікого не звинувачувати та постійного працювати над собою. Ніхто не визначить за нас напрям, не сформує план дій, не забезпечить за нас результат та не збудує за нас країну. Людина створена для творення. Єдине, що нас стримує – це рамки,  які ми самі собі ставимо.  Є лише одне життя і  це не репетиція, тому потрібно знайти  свою місію і повністю присвяти себе їй.

Павло Шеремета

Треба вміти поєднувати з одного боку амбітність  і бажання змінити світ,  і в той же час чітку структурованість. Тобто нам до нашого креативу, патріотизму і  амбіцій потрібно додати дисципліну, чіткість і вміння впроваджувати. Треба збалансувати речі, а саме творчість і дисципліну.

Павло Шеремета

Я перекладала різні тексти з англійської на українську та навпаки, це дало мені колосальний досвід роботи перекладача. Я дізналась про такі нюанси, про які раніше навіть не здогадувалась.

Мучинин Христина, стажер в управлінні внутрішньої політики

У відділі кадрів зазначають, якщо хтось захоче пройти стажування в мерії – для цього необхідно заповнити заявку на сайті Львівської міської ради.