Сесія міської ради виділила кошти на прибирання міста та зарплату працівникам охорони здоров’я

  • 15.10.2012, 16:33
  • 1209
Сесія міської ради сьогодні прийняла ухвалу «Про внесення змін до міського бюджету м Львова на 2012 рік» з поправкою. 56 депутатів проголосували за зміни, виключивши з ухвали пункт про виділення коштів на заробітну плату адміністративно-господарському управлінню, департаменту «Адміністрація міського голови», департаменту економічної політики, департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Під тиском працівників сфери житлово-комунального господарства сьогодні розглянули питання про виділення коштів на прибирання міста. Депутати побоялись, що двірники будуть їм приносити сміття під хату. Фізичний тиск двірників змусив їх проголосувати. Ця сума не достатня, але це той мінімум, який дасть можливість нам місто тримати в нормальному стані.

Андрій Садовий, міський голова Львова

Відповідно до ухвали, збільшено видатки на зарплату лікарням, пологовому будинку, поліклінікам, стоматологічним поліклінікам, на медикаменти в міській дитячій клінічній лікарні, станції швидкої медичної допомоги.

1 млн 511, 8 тис грн. з нарахування заробітної плати працюючих інвалідів, з енергоносіїв та виплати пільгових пенсій, де планується відповідна економія до кінця року, виділили на заробітну плату і медикаменти. 1 млн 429,5 тис грн. – на заробітну плату, і 82,3 тис грн. – на медикаменти, в тому числі 40 тис грн. – Міській дитячій клінічній лікарні, 42,3 тис грн.  – Станції швидкої медичної допомоги.

Олег Синютка, перший заступник міського голови

25 тис грн. виділили юридичному управлінню ЛМР на правову експертизу, судові витрати та іншу роботу. 180 тис зі спеціального фонду підуть на надання довгострокового кредиту на придбання житла.

На здійснення ручного та механізованого санітарного прибирання міста виділили 10 млн 17 тис грн за вільним залишком коштів та резервним фондом. Їх буде перерозподілено за розрізом районів. Додатково розподілено 9, 5 млн грн. субвенцій з Державного бюджету та 2,4 млн грн. субвенцій з обласного бюджету. Вони підуть на погашення заборгованості різниці в тарифах, надання допомоги малозабезпеченим, придбання житла переселеним мешканцям квартир на вул Лисенка, 23А.

Олег Синютка, перший заступник міського голови